mirolek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zapraszam do udziału w Mistrzostwach Polski ESA jakie odbędą się w Krakowie w dniu 30 września 2012r (niedziela) zgłoszenia przyjmowane są na adres wesoly_mirolek@interia.pl więcej informacji na stronie organizatora: http://www.esa-krakow.pl/iii-bitwa-o-wawel-2012 ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Do zawodów kilka dni a zgłoszonych zawodników około 20 ..... wygląda na to, że sięgnięcie po tytuł Mistrza Polski będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek :-) Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia to proszę o nadesłanie zgłoszenia i nie odkładanie tego na ostatnia chwilę, zapisów w dniu zawodów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie! no nie mogę! Mistrzostwa Polski a tu takie ociąganie! :/ chyba jesień dopadła pilotów na dobre! :/ warto przyjechać żeby dostać /..../ - nie! to ma być tajemnica! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 chyba jesień dopadła pilotów To nie jesień ale obawa przed wysoką formą pilotów z Eskadry Kraków Wyniki w klasyfikacji eskadr jakie podałem na forum ACES nie pozostawiają złudzeń, że Eskadra Kraków po raz drugi sięgnie po tytuł najlepszej eskadry w Polsce. W klasyfikacji indywidualnej Pucharu Polski jeszcze dużo może się zmienić, wszystko zależy od pilotów i osiągniętych wyników ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No i mnie Pan namówił Panie Marek:) Mam nadzieje przyjechać z 2 polskimi konstrukcjami i jedną angielską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Konrad, a na listę to Ty się już wpisałeś Jedziemy, jedziemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Właśnie się wpisałem:) (przed chwilą wysłałem) Jedziesz i Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jedzie ktoś z Warszawy i wraca tego samego dnia? Niestety auto nieczynne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Heh widzę że i gwiazda przyjedzie... nawet nr 1 na liście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tochy chłopie zapisz się przyjedź dostaniesz łomot od "dzieciaków z esa" bo takich łowców to w esa jada się na śniadanie , podkulisz ogonek i przestaniesz cwaniaczyć że u nas w spalinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Proponuję walkę toczyć na innym pułapie za pomocą modeli a na ziemi zachować pokój i charakterystyczną dla zawodów ESA , doskonałą atmosferę modelarskiego święta. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No ciekawe czy Kraków znów się okryje Chwałą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No śmiało zapisywać się i przyjeżdżać. Na razie dopiero 30 zawodników jest zapisanych a jutro zawody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czy mozna poprosic o harmonogram jutrzejszej imprezy (na stronie nie moge znalezc) ? Do ktorej rejestracja zawodnikow i na ktora planowana jest pierwsza kolejka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 i jak bylo ? jakies zdjecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oglądajcie od 16:20: http://www.tvp.pl/krakow/kronika/wideo/30-ix-2012-godz-1830/8669814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Było super, atmosfera i klimat przedni. Myślę, że wkrótce relacja zdjęciowa też będzie. Mam też pare swoich fotek, ale dziś już nie będę ich przeglądał, a jutro wybiorę i wrzucę najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ale mam parcie na szkło... zawody udane, tak jak i zeszłoroczne... gratulacje dla wszystkich zawodników!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No tak, było fajnie. Noc przed zawodami robiłem sobie spokojnie sernik, który miał wystąpić na nich w drugoplanowej roli wspólnie z kawą i herbatą Sernik to chodliwy towar więc aby uchronić go przez zjedzeniem przez domowników i należycie schłodzić wystawiłem go na balkon - tak robiłem od wielu lat. A tej nocy lał deszcz i było przyjemnie chłodno, w sam raz dla sernika Wstaję sobie rano zadowolony, biegnę po sernik a tuuuuu nadjedzony cały brzeg sernika! Po zębach wygląda na mysz.... No i trzeba było lecieć do sklepu po ciasto. Poza sernikową rozterką zawody super! Szczególnie w tym roku dopisała publiczność z czego myślę wszyscy się cieszyli. Brakowało mi trochę stoiska, gdzie mógłbym dokupić śmigiełka, czy inne drobiazgi. Może firmy, które były mniej lub bardziej oficjalnie na zawodach zdecydują się na małe stoisko z rzeczami pierwszej pomocy dla zawodników - takie tam marzenie niekoniecznie do zrealizowania ;-) Podziękowania dla wszystkich Koleżanek i Kolegów, którzy przybyli na zawody również z odległych zakątków naszego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 kolejna super impeza! nie zawiodła nawet pogoda! żar lał się z nieba i pomyśleć że o 4-tej rano jeszcze padało! szkoda że ni emogłem zobaczyć finałów... cóż.. siła wyzsza )) podziękowania dla wszystkich szkoda że zabrakło troche starej wiary: zwł. z okolic Wrocławia... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi