domino10-0 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Taki irokezik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ktoś podpowie jak wyliczyć środek ciężkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmada Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Podobny zarysem do Concorde'a, może nałożyć dwa plany na siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ew. uprościć obrys połówki na 2 trapezy, żeby win_schwer to przemielił , a później wyregulować ? Dobrze by było porzucać jeszcze pustą i lekką skorupę, to zniszczeń nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Skorupkę o dziwnych kształtach zawsze rzucam na pusto. W programie, który liczy CG na podstawie obrazka wychodzi mniej więcej tak A oto i testy w szybowaniu, bez dodawania wagi. Tu nie ma jeszcze lotek. Myślę, że całkiem nieźle. i bez irokeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jak dla mnie - rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 czy ja mógł bym prosić o jakieś plany ? ... umrę jak go nie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 czy ja mógł bym prosić o jakieś plany ? ... umrę jak go nie zrobię Chciałem napisać dokładnie to samo Proszę o plany. Świetnie szybuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmada Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Idealnie trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Modelu jeszcze nie ma, a już wszyscy chcą plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie wszyscy! Ja czekam na film z oblotu....później poproszę o plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie wszyscy! Ja czekam na film z oblotu....później poproszę o plany I to jest słuszna koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Co to za program do liczenia CG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 simple ac calculator. Znajdziesz go tutaj Traktować go trzeba jedynie poglądowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Wyznaczanie środka ciężkości 17 cm od wycięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dobrze .... poczekam, nie chętnie ale poczekam ... Może już ? teraz ? a serio .. czy jest brane pod uwagę podwozie (czyli start z ziemi ) czy z ręki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Podwozie to zbędny balast w takim modelu. Pytanie: Silnik jest ponad płatem. Ustawić jakiś skłon, wykłon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dzięki wielkie za link ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 StuntCat o podobnym obrysie i przekroju ma wg planów wszystko na "0". Oglądałeś plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Tak, jest napisane, że domyślnie na 0 a później do korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi