Pioterek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 A to mi nowość, amerykańskie odbiorniki. Nowość to może nie takie ważne, ale dostępność w Polsce ograniczona na i w przyszłości trzeba czekać a i rynek wtórny ograniczony..
MASK Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 O czym Panowie w ogóle mówicie? Odbiorniki nie są regionalne. Regionalne były nadajniki i moduły nadawcze wtedy, kiedy można było jeszcze nimi żonglować i to tylko w wyższych modelach nadajników. Teraz, kiedy nie ma możliwości zmiany modułu na FM nie ma już takich problemów. Jeśli coś przeoczyłem, to proszę o wiarygodne źródło.
esceta Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jeśli jest rejonizacja Futaby 2,4 to dlaczego odb. kupiony w USA działa z nadajnikiem kupionym w EU ?
chrisk8 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja również przymierzam sie do tej aparatury bo wydaje sie byc w sam raz dla mnie. Od 5 lat latam na nadajnikach futaby i nigdy z zadnym nie maialem zadnych problemów, gdy dochodziło do kraksy to tylko przez brawure pilota. Przejrzyste menu programowania,precyzja i niezawodność decuja o wyborze właśnie FUTABY
kesto Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Czy ktoś z szanownych użytkowników tej aparatury dysponuje instrukcją w języku polskim?
Johny88 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Właśnie chyba jeszcze nie ma instrukcji w j. polskim ,ale chętnie bym takową przygarnął
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 O czym Panowie w ogóle mówicie? Odbiorniki nie są regionalne. Regionalne były nadajniki i moduły nadawcze wtedy, kiedy można było jeszcze nimi żonglować i to tylko w wyższych modelach nadajników. Teraz, kiedy nie ma możliwości zmiany modułu na FM nie ma już takich problemów. Jeśli coś przeoczyłem, to proszę o wiarygodne źródło. A o co mi chodziło ? Nie ma amerykańskich czy europejskich odbiorników, nadajniki maja tylko opcję francji gdzie sa wycięte pewne pasma, i tyle.
Dariusz Dudzik Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 A o co mi chodziło ? Nie ma amerykańskich czy europejskich odbiorników, nadajniki maja tylko opcję francji gdzie sa wycięte pewne pasma, i tyle. Witam mozna korzystać z polskiej wersji instrukcji t8fg.
Rekomendowane odpowiedzi