Pioterek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A to mi nowość, amerykańskie odbiorniki. Nowość to może nie takie ważne, ale dostępność w Polsce ograniczona na i w przyszłości trzeba czekać a i rynek wtórny ograniczony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 O czym Panowie w ogóle mówicie? Odbiorniki nie są regionalne. Regionalne były nadajniki i moduły nadawcze wtedy, kiedy można było jeszcze nimi żonglować i to tylko w wyższych modelach nadajników. Teraz, kiedy nie ma możliwości zmiany modułu na FM nie ma już takich problemów. Jeśli coś przeoczyłem, to proszę o wiarygodne źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jeśli jest rejonizacja Futaby 2,4 to dlaczego odb. kupiony w USA działa z nadajnikiem kupionym w EU ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja również przymierzam sie do tej aparatury bo wydaje sie byc w sam raz dla mnie. Od 5 lat latam na nadajnikach futaby i nigdy z zadnym nie maialem zadnych problemów, gdy dochodziło do kraksy to tylko przez brawure pilota. Przejrzyste menu programowania,precyzja i niezawodność decuja o wyborze właśnie FUTABY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy ktoś z szanownych użytkowników tej aparatury dysponuje instrukcją w języku polskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Właśnie chyba jeszcze nie ma instrukcji w j. polskim ,ale chętnie bym takową przygarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 O czym Panowie w ogóle mówicie? Odbiorniki nie są regionalne. Regionalne były nadajniki i moduły nadawcze wtedy, kiedy można było jeszcze nimi żonglować i to tylko w wyższych modelach nadajników. Teraz, kiedy nie ma możliwości zmiany modułu na FM nie ma już takich problemów. Jeśli coś przeoczyłem, to proszę o wiarygodne źródło. A o co mi chodziło ? Nie ma amerykańskich czy europejskich odbiorników, nadajniki maja tylko opcję francji gdzie sa wycięte pewne pasma, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A o co mi chodziło ? Nie ma amerykańskich czy europejskich odbiorników, nadajniki maja tylko opcję francji gdzie sa wycięte pewne pasma, i tyle. Witam mozna korzystać z polskiej wersji instrukcji t8fg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi