Paweł Prauss Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zapomniałeś dodać, że różnica poziomów po przeciwległych stronach okręgu wynosi ok 1 metra co zupełnie dyskwalifikuje te "tory" do latania zawodniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W tym kierunku jak zaznaczyłem? Nie wydaje się być aż takiej różnicy, ale teodolitu w oczach nie mam Pewnie było by to mierzone. No nic - szkoda, fajnie się tu latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Wydawało mi się, że już o tym pisałem...ale chyba mi się tylko wydawało :-)) Tor uwięziowy był w Disneylandzie, więcej na ten temat można poczytać tu: http://www.modelaviation.com/disney-flight-circle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Plac dla modeli latających z wrotkowiskiem. https://www.google.pl/maps/@52.2337814,20.9548219,275m/data=!3m1!1e3?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 2021 GLIWICE Powstaje nowy pełnowymiarowy ogrodzony tor modelarski dla modeli latających na uwięzi. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Ciekawe kto pierwszy wykona lot na nowo wybudowanym Torze Modelarskim w GLIWICACH? Tak naprawdę pozostały do wymalowania linie. Ale rekreacyjnie na pewno już można latać... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Spełniło się marzenie mojego życia ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 ???? Super Paweł , czekamy na zaproszenie do modelarni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Wstęp na tor jest wolny, czy ktoś będzie strażnikiem kluczyków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 1 godzinę temu, Francka napisał: ???? Super Paweł , czekamy na zaproszenie do modelarni. Zaproszenie jest cały czas aktualne ? Będę w poniedziałek, wtorek i czwartek w przyszłym tygodniu.... I w kolejnym, i w następnym... i tak póki sił starczy ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 i tylko 3 godziny 30 minut będę miał... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 21 minut temu, f2cmariusz napisał: i tylko 3 godziny 30 minut będę miał... Oczywiście nocleg u mnie masz zawsze zapewniony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Kiedy będzie oficjalne otwarcie i będzie można z toru korzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 4 godziny temu, Robert Tomzik napisał: Kiedy będzie oficjalne otwarcie i będzie można z toru korzystać? Na razie nie wien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 W dniu 7.09.2020 o 10:22, Paweł Praus napisał: Zapomniałeś dodać, że różnica poziomów po przeciwległych stronach okręgu wynosi ok 1 metra co zupełnie dyskwalifikuje te "tory" do latania zawodniczego... Opada na prawo ( na zdjeciu powyzej) , wiec olowiu dodac pod prawym skrzydlem ? 8 godzin temu, Paweł Praus napisał: Oczywiście nocleg u mnie masz zawsze zapewniony ? Mi tez tak mowiles i co ? Spie dalej u siebie . 13 godzin temu, Paweł Praus napisał: Spełniło się marzenie mojego życia ? Na WhatsAppie pisales , ze marzeniem Twojego zycia jest spotkac NAJWSPANIALSZEGO Jarka swiata ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 10 godzin temu, jarek996 napisał: Mi tez tak mowiles i co ? Spie dalej u siebie . Na WhatsAppie pisales , ze marzeniem Twojego zycia jest spotkac NAJWSPANIALSZEGO Jarka swiata ..... Rozwiązanie obydwu tematów jest bardzo proste do realizacji, weź i przyjedź w końcu do mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 6 minut temu, Paweł Praus napisał: weź i przyjedź w końcu do mnie ? Wez i "uruchom" w koncu loty Malmö - Katowice ? Wiesz przeciez , ze jednym z moich najwiekszych marzen , jest w koncu podotykac NASZEJ wspanialej kolekcji ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 13 godzin temu, Paweł Praus napisał: Na razie nie wien Ok na spokojnie, sezon lotny na ten rok już zamknąłem Będzie jakieś miejsce do przygotowania modeli tuż przed lotem (rozwinięcie linek itp.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 10 minut temu, Robert Tomzik napisał: Ok na spokojnie, sezon lotny na ten rok już zamknąłem Będzie jakieś miejsce do przygotowania modeli tuż przed lotem (rozwinięcie linek itp.)? Tor Modelarski w Gliwicach jest budowany według przepisów FAI. Tak więc jak Wierzę Sędziowską już widać to i resztę infrastruktury zobaczymy. Choćby znaczniki wysokości zgodnie z aktualnie obowiązującym kodeksem FAI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 1 godzinę temu, f2cmariusz napisał: Tor Modelarski w Gliwicach jest budowany według przepisów FAI. Tak więc jak Wierzę Sędziowską już widać to i resztę infrastruktury zobaczymy. Choćby znaczniki wysokości zgodnie z aktualnie obowiązującym kodeksem FAI. Świetnie bardzo chętnie przyjadę z modelem na otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi