Rodi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Moze na glodnego pisze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 NO to jak pan Wapniak je utylizuje? Jak do tej pory nie miałem potrzeby żadnego utylizować, ale jak przyjdzie na to czas, to po prostu rozładuję takiego delikwenta do zera i wyrzucę tam gdzie inne baterie. Nad czym tu deliberować? idfx, nie bierz tego do siebie. Po prostu to mnie rozbawiło i nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Moze na glodnego pisze:P A może nie histeryzuje jak co poniektórzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Jak do tej pory nie miałem potrzeby żadnego utylizować, ale jak przyjdzie na to czas, to po prostu rozładuję takiego delikwenta do zera i wyrzucę tam gdzie inne baterie. Pozdrawiam Dokładnie robię tak jak wapniak..i nie znam osoby (a znam sporo) która by w jakikolwiek sposób utylizowała lipole. Prędzej takie zużyte aku idą na doświadczenia i obalanie mitów o wybuchowości i zapłonie lipoli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ,,One nie wybuchają i nie będą, ale jak już się zapalą to następuje niezła reakcja łańcuchowa i mnóstwo dymu " ta odpowiedz jakoś mnie nie bardzo uspokaja. Poza tym nie pytałem się w jaki sposób li-pole mogą podpalić dom, tylko o sposób dzięki któremu będę mógł uniknąć zapalenia się akumulatorów. pozdrawiam Jacek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie dziuraw gwoździem, nie zwieraj styków, nie tłucz młotkiem, nie ładuj za dużym prądem, nie pobieraj za dużego prądu. Tak w skrócie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bardzo dziękuję za odpowiedz tylko mam jeszcze małe pytanie. Kupiłem tę ładowarkę: http://abc-rc.pl/ladowarka-IMAX-B3 i ładuję nią akumulator dopóki wszystkie diody nie zapalą się na zielono i czy w takiej sytuacji mogę mieć pewność że nie przeładuję akumulatora? pozdrawiam Jacek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dzisiaj właśnie pani na poczcie odmówiła mi przyjęcia paczki z Lipolami, które miały iść do PL. W komputerze od razu jej wyskakiwała opcja "Prohibited" (zakazane). Po "przesłuchaniu" i odpowiedziach na 100 pytań oraz udowodnieniu, że pakiety są oryginalnie zapakowane i nie dołączone do żadnego odbiornika energii ze skrzywioną miną przyjęła. Jak to wytłumaczyć ? panika ogarnęła nawet urzędy pocztowe ?! Powód dlaczego się przyznałem był prosty, przesyłka rejestrowana z moim adresem zwrotnym, gdyby do czegoś doszło to miałbym prze....ne a tak to odpowiedzialność spoczywa na pani z poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja chyba wiem czemu ta pani z poczty nie chciała przyjąć tej przesyłki, ponieważ bała się że te akumulatory podłączone są do jakiegoś ładunku . pozdrawiam Jacek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie tylko akumulatory.Farb w spreyu też z UK nie wyślesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi