Irek M Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nieoczekiwanie otrzymaem szlban na modelowanie, ba żeby tylko(!) aż na 6 tygodni...Więc ponawiam pytanie:.. Jak teraz żyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Pytanie od kogo i za co ten szlaban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 jeśli wolno spytać to za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak 6 tygodni to pewnie złamanie, a jak przy tym szlaban na latanie, to pewnie ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No widzę, że tu sami doświadczeni koledzy no i kto mi poda pilota... jak tu teraz wyspać się... oj, życie- kocham cię nad życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a co się stało że się graba połamała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Oj będzie trwało więcej jak 6 tygodni, po tym czasie trzeba będzie rękę rozruszać. Ale nie jest tak źle, za 2 tygodnie będzie można już coś podłubać, gips wyschnie i będzie lżejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Prawą ręką bym spróbował zrobić jakiś artystyczny malunek na gipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Za 2 tyg. to zamienią mi gips na epoksydowy - będzie lżejszy. Ten waży z 3 kilo jak nie więcej. Jak na złamanie kości promieniowej jakieś 15cm od nadgarstka to faktycznie nie oszczędzali na gipsie...A jak to się stało - pamiętam, że grałem w cwaj fojer z uczniami i ściana albo walec wpadł na mnie... EDIT Gips to bym zamalowałw całości na ciemno bo brudzi się... Przy okazji - jest jakiś przepis zabraniający mi w takim stanie prowadzić samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No właśnie, wszystko wytrzymam tylko nie to ,że przy modelasch nie mogę nic zrobić. Ledwo mieści się ręka między fotelem a kierownicą ale nie wiem czy to nie jest wykroczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Przykre, Irku ... Szczerze współczuję. Dobrze, że nie noga. Kiedy moja ślubna skręciła nogę w kostce i włożyli jej tę część ciała w szynę gipsową, przez 5 tyg. musiałem ją na wózku wozić. Ty możesz samemu się przemieszczać, ale z modelowaniem faktycznie kicha... Ha! Mój brat w zeszłym roku złamał na raz obie nogi. Jedną w trzech miejscach, zaś drugą "tylko" w dwóch. To było dopiero coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jeśli nie trzymasz w tym ręku telefonu komórkowego, to nie jest wykroczenie Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności Duuużo mleczka trzeba teraz pić i wszelkiego nabiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No właśnie, wszystko wytrzymam tylko nie to ,że przy modelasch nie mogę nic zrobić. Ledwo mieści się ręka między fotelem a kierownicą ale nie wiem czy to nie jest wykroczenie. Nie jest to wykroczenie ale tak naprawdę o lekarza powinieneś się o to spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie jest to wykroczenie ale tak naprawdę o lekarza powinieneś się o to spytać. Ale ta ręka tylko opiera się na kierownicy w czasie skrętów. Co do mleczka - spożywam bardzo dużo mleczka, ptasiego mleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 z nabiału i produktów najbardziej bogatych w białka to jest: soja suszona ok 35g białek /100g produktu, szynka 26g/100g, oraz w przeciwieństwie do tego co myślą inni to ser żółty jest w nie bardziej bogaty ( 26g/100g ) od sera twarogowego(białego) ok 22g/100g to tyle teorii życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pełnej sprawności coby można było po niebie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak Papaj. szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak żyć... trudne pytanie. Trzeba usiąść na kartką i zacząć projektować modele na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Kiepska sprawa, jak dłubać przy modelach nie da rady Ja w zeszłym roku w identycznych okolicznościach staw skokowy sobie popsowałem, więc dwa miechy dłubałem w modelach ostro Szybkiego powrotu do zdrowia życzę! A jak tu żyć?-a choćby stukać w klawiaturę techniką "szpony orła" i doradzać kolegom po fachu jak modele budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nigdzie nie jest napisane, że kierowca musi mieć dwie ręce. Znam osobę, która ma jedną rękę i jeździ normalnym autem. Co prawda automatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Za 2 tyg. to zamienią mi gips na epoksydowy - będzie lżejszy. ? "dla zdrowotności" : W gabinecie chirurga siedzi nowobogacki Rosjanin: - Ma pan złamana rękę będziemy musieli założyć gips. - Koleś, jaki gips? Kładź marmur, ja płacę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi