piotralski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dasz jakieś fotki jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Janie - wiesz gdzie jest watek o naprawianiu lotek to mozna zrobic tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 "Świnski ryj " już dawno naprawiony i na "słuzbie" w Austrii.. jako suwenir . Komibinuję troche przy obecnym //postimg.org/delete/mz6yztu8m/[/url] http://postimg.org/delete/rzotcfyu0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Kombinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 CUŚ TRZA "GRZEB Wychylenia poglądowe.. AĆ"...ale to juz było a dlaczego...klif i balast szybko da odpowiedż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 no ale po co ci taka pierdziawka na klif? Masz juz normalne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A niech se,,,,,, jest ...tak się od dawna przygladam skrzydłom ..gdybym zamawiał lub ktoś zamawial prosilbym "Kibica" by gniazda serw do lotek zamiescił "centralnie" by popychacz wyznaczał środek .i jeszcze inne pierdoły .ale to można sobie poprawić samemu jak się nim polata i doswiadczy co ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Janku, to drugi pacjent na stole, czy cały czas ten sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czytaj uważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czasem muszę skupić się nie tylko na czytaniu forum. Dzięki za odpowiedź PS Za drugim razem powinno wyjść ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ten nowy "więkrzejszy "jest o ile..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Trza było czytać uważnie "Co do wymiarów to kadłub jest wydłużony między kabiną, a płatem o 25mm oraz ogon jest dłuższy o 60mm.Rozpiętość wrosła do 2200mm." Poniżej porównanie skrzydła do poprzedniej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 pewniakiem tym większym , wymiary ma zblizone do mojego- rozdętego- lata Ci sie przyjemniej a takie były protesty itp. Napisz ile waży motor w tym nowym +pakiet/ mam ok 2200/ + balastu ile wpakowałeś..."Kibic" z powiekszeniem nie mial problemu -wstawki jaj opisałeś wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ostatnio jakoś tak się dziwnie składa że tylko nim latam... Wszystko masz opisane tu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/41644-new-falcon-by-lkwarci%C5%84ski-idzie-nowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 32 strony przewracac..trochę popatrzałem o balaście ani du-du Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Janku, ja z balastem nie latam - u mnie górek ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 to do modela wetknałes moturek i ok...ołowia ni deka?...i wywazony..? Łoj Piotralski ale bierzesz mnie pod siusiu Nie piszę o dobalastowniu to inna pora onuc... Tak miałem w Swinskim Ryju...ale on stanowił dłuższe do wyważenia ramię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tu nie ma żadnej magii. Falcon 2.2 wyważa się bez zbędnego ołowiu. Wystarczy tylko manewrować pakietem zasilającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 to do modela wetknałes moturek i ok...ołowia ni deka?...i wywazony..? Łoj Piotralski ale bierzesz mnie pod siusiu Nie piszę o dobalastowniu to inna pora onuc... Tak miałem w Swinskim Ryju...ale on stanowił dłuższe do wyważenia ramię . Janku, Konrad dobrze prawi. W wersji 2.2 nie trzeba nic doważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ano jak wpakowałeś smoka- silnik co waży prawie 170 g to OK...ja mam "lekciejszy" musiałem ołow dopakowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi