Swift Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013. Tyle samo lądowań co startów. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013. Tyle samo lądowań co startów. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) I cóż tu dodać :wub: :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witajcie w Nowym Roku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego co najlepsze w 2013 roku !!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013 zawsze naładowanych akumulatorów i wspaniałych nowych modeli oraz wrażeń z ich pilotowania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 I braku problemów z elektroniką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Oraz braku kretów, a podczas latania szybowcami silnej termiki lub wiatrów na zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Krety zawsze będą byle w zboże lub kukurydzę.. Najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Łatwego bindowania Dx;ów i programowania regli ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 To i ja się przyłączam do ogólnych życzeń. No i dzisiaj już otworzyłem sezon lotny! Stary zamknąłem wczoraj (2 loty po 10 min.). Dzisiaj strasznie rzucało- ale mój Spoko-1 dał radę, choć jest depro-styropianowcem. Lot przypominał to co się wyrabia z samolotem w Jeleniej Górze w dolocie do rotora. Zresztą rotory były na pewno, bo raczej nie termika- takie pionowe ruchy w górę po 5-8 metrów w pół sekundy. Ale warto było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Trochę późno, ale też wszystkiego nalepszego w Tej 13-ce, Liczę, że mnie też nie zawiedzie, kocham tę liczbe. Trzynastego w piątek i jeszcze do tego w listopadzie zdobyłem na fali diament do szybowcowej oddznaki jako jedyny na 10 startujących. W innych sytuacjach też mnie nie zawiodła. Jeswzcze raz życzę kolegom udanych startów i lądowań. PS. Rotory są straszne, wiem co o tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi