Wojtek Sz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wiosna przyszła 2013.03.31 zdjęcie zrobione o godzinie 15:58. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 U mnie niestyty tak samo... to wie ktoś wkońcu czy nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pewnie nikt nie wie a miały być takie fajne prezenty a tu Zajączek zamarzł po drodze lub wpakował się w zaspę. O wiosennych zawodach ESA nie wspomnę w ogóle no i miałem dzisiaj spalinką polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A wszystko przez Tych którzy chcieli śnieg na Święta. Bo to taki klimat no i fajnie jest. Prosili, prosili i kurna wyprosili. A że ten na górze nie rychliwy ale za to sprawiedliwy no i macie śnieg na Święta. Następnym razem uważajcie o co prosicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zapraszamy na Podhale gdzie w ciągu 2 dni nie spadło ani grama śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No nie wierzę !! U mnie koło Radomia wczoraj padał bardzo gęsty śnieg, napadało około 20 cm, potem od 20tej deszcz całą noc, dziś znowu śnieg. Na dachach bloków jest tyle wody, że rynny nie odprowadzają i przy ziemi powstają fontanny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No nie wierzę !! U mnie koło Radomia wczoraj padał bardzo gęsty śnieg, napadało około 20 cm, potem od 20tej deszcz całą noc, dziś znowu śnieg. Na dachach bloków jest tyle wody, że rynny nie odprowadzają i przy ziemi powstają fontanny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mając dość zimy, zakpiłem nieco z tradycji. Poznajecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kwiecień plecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kwiecień plecień ...nie przeplata, ciągle zima nie ma lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No chyba w końcu przyszła.. obym sie nie mylił ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Przyszla U mnie o na łące sezon otwarty. Pogoda piekna, z kolega przelatane popołudnie. Dzien bardzo udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 U nas też. Pierwsze holowania zaliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Trzy godziny na lotnisku, łapy nie zgrabiały i to bez rękawiczek, więc chyba przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 U mnie też już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W sobotę latałem razem z jaskółkami, podkreślam- liczba mnoga, bo jedna mogłaby do wywołania wiosny nie starczyć. Są już na miejscu, więc temat powoli się dezaktualizuje. Na szczęście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Bo to zły temat był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tym miłym akcentem w Lublinie temat zimy zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 AMEN ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi