janegab Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Proszę osobe ,która zabrała dn.02 06 na dawnej odkrywce LUBSTÓW radionadajnik modelarski AURORA O ZWROT . Nadajnik posiada nr.110 162 . Ostrzegam przed kupnem-sprzedazą . Aparatura posiada GPS / szybki do lokalizacji/ Janek 504 622 016 KONIN
sbruski Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że "wypłynie"...Jak to się stało?
kesto Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 pewnie myślał, że posłucha Radia Maryja
tytan12 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 No,panowie to nie żarty,,jeszcze jak się z kolegami lata ? .
Major Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 . Aparatura posiada GPS / szybki do lokalizacji w nadajniku jest GPS ?
bart07 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kto wie, ten wie, że nie, kto nie wie, nie wie że jest
tytan12 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kto wie, ten wie, że nie, kto nie wie, nie wie że jest Lubię żarty,ale bez przesady,kopneło Jana,nie wspominam o kasie,ale o nerwach(czyt .adrenalina)Jestem optymistą,jak każdy modelarz czyli,znajdzie,się .
Shock Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jeśli "pożyczyła" to osoba siedząca w temacie to może być ciężko z odnalezieniem , jeśli ktoś capnął bo była okazja pewnie będzie próbował opchnąć.. Przykra sytuacja,oby się sprzęt odnalazł .. Nie bardzo też sobie wyobrażam taką sprawę,zawsze chowam nadajnik w skrzynkę,na piknikach chodzę z reguły z aparaturą na smyczy na szyji,tym bardziej w nieznanym terenie czy wśród osób obcych zwracam szczególną uwagę..Jak to Janie ,chyba nikt ze znajomych,czy modelarz ?
team_badboy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja niedaje nikomu w rece nadajnika ,pozatym wystarcza mi Turnigy 9x z Modułęm Frsky ma wszystko ,nigdy bym niedal za apke 1300zl pozdr
Irek M Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja niedaje nikomu w rece nadajnika ,pozatym wystarcza mi Turnigy 9x z Modułęm Frsky ma wszystko ,nigdy bym niedal za apke 1300zl pozdr Za to wielu nie użyje madajnika za 300zł do modeli wartych wielokrotności tej kwoty... Raz na lotnisku - byłem sam - widzę stoi /leży na słupku nowiutki Optic 6. Oczywiście zaopiekowałem sie nim wiedząc do kogo należy. Nawet przez myśl mi nie przeszło by zatrzymać dla siebie.
Rekomendowane odpowiedzi