janegab Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Proszę osobe ,która zabrała dn.02 06 na dawnej odkrywce LUBSTÓW radionadajnik modelarski AURORA O ZWROT . Nadajnik posiada nr.110 162 . Ostrzegam przed kupnem-sprzedazą . Aparatura posiada GPS / szybki do lokalizacji/ Janek 504 622 016 KONIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że "wypłynie"...Jak to się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 pewnie myślał, że posłucha Radia Maryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 No,panowie to nie żarty,,jeszcze jak się z kolegami lata ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 . Aparatura posiada GPS / szybki do lokalizacji w nadajniku jest GPS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kto wie, ten wie, że nie, kto nie wie, nie wie że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kto wie, ten wie, że nie, kto nie wie, nie wie że jest Lubię żarty,ale bez przesady,kopneło Jana,nie wspominam o kasie,ale o nerwach(czyt .adrenalina)Jestem optymistą,jak każdy modelarz czyli,znajdzie,się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jeśli "pożyczyła" to osoba siedząca w temacie to może być ciężko z odnalezieniem , jeśli ktoś capnął bo była okazja pewnie będzie próbował opchnąć.. Przykra sytuacja,oby się sprzęt odnalazł .. Nie bardzo też sobie wyobrażam taką sprawę,zawsze chowam nadajnik w skrzynkę,na piknikach chodzę z reguły z aparaturą na smyczy na szyji,tym bardziej w nieznanym terenie czy wśród osób obcych zwracam szczególną uwagę..Jak to Janie ,chyba nikt ze znajomych,czy modelarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
team_badboy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja niedaje nikomu w rece nadajnika ,pozatym wystarcza mi Turnigy 9x z Modułęm Frsky ma wszystko ,nigdy bym niedal za apke 1300zl pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja niedaje nikomu w rece nadajnika ,pozatym wystarcza mi Turnigy 9x z Modułęm Frsky ma wszystko ,nigdy bym niedal za apke 1300zl pozdr Za to wielu nie użyje madajnika za 300zł do modeli wartych wielokrotności tej kwoty... Raz na lotnisku - byłem sam - widzę stoi /leży na słupku nowiutki Optic 6. Oczywiście zaopiekowałem sie nim wiedząc do kogo należy. Nawet przez myśl mi nie przeszło by zatrzymać dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi