Iras 11 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Staram się załatwić żeby nie płacić żadnej dzierżawy więc kosztów by nie było ale koszenie trawy musiało by być robione wspólnymi siłami. Jedyny koszt jaki musieli byśmy ponieść to zapłata za wałownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja się piszę na takie warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A mnie wreszcie udało się zaliczyć Mewią Rewę i to podczas wczorajszego Marszu śledzia. Filmowałem Overmax'em 02 na 720p i 1080p, gopro1 na 720p i 808 mocowana na spływie ale tego filmu jeszcze nie oglądałem. Pierwsze fotki z Overmaxa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Moście Błota widok z pokładu Foxa na Mrzezino ,Kazimierz i zatokę Pucką . Irek gdzie reszta zdjęć z Gopro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Cześć! Jestem z Rumi, mam P-51 od ArtTech i zbudowanego przez siebie RWD-5 by Skazoo, parę razy pojawiałem się na lotnisku w Kazimierzu. Czy moglibyście w piątki (powiedzmy) dać tutaj info, że wybieracie się polatać w Kazimierzu, czy w Mościch Błotach? Wpadłbym popatrzeć i pozadawać parę męczących mnie pytań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Latanie w Halloween . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ładnie i w deszczu i w Halloween Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak się zapomina pakietów to się pstryka zdjęcia jak koledzy latają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To jakaś ściema chyba - dziś takiej pogody do latania nie było ! A ja nie mogę się wybrać z tym skrzydełkiem, które widziałeś ale tym razem napęd 6s...A jak silnik po zmianie łożysk? Pewnie zupełnie inna je(st) bajka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Irek u nas zawsze 'lotna " pogoda jest ,na 6s toż to hotliner .Silnik po wymianie łożysk śmiga jaj nowy ,dzięki za namiary . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam. Koledzy czy można prosić o dokładną lokalizację lotniska w Mościch Błotach? Szukałem w poprzednich postach ale nigdzie nie udało mi się znaleźć, Czy w najbliższych dniach ktoś z Was wybiera się tam polatać? Jeżeli rodzina i pogoda pozwolą chętnie przyłączył bym się się do Was. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Dziś polataliśmy w większej grupie gościnnie dołączył do nas kolega Krzysiek . Dzięki za dzisiejsze wspólne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 I znowu jakiś fotomontaż - takie czyściutkie niebo, dzisiaj??? Jak jutro? Będą jakieś loty, a jeśli tak to od której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No ba Irek od 9:00 co najmniej do 12:00 ogień .Wpadniesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Chciałbym polatać jutro - sprawdzić ten napęd 6s ale o 9 rano? Przecież o tej porze porządni obywatele dopiero zastanawiają się, o której mają wstać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Oj tam do 13 się wyrobisz jak by co nr do mnie masz to się zgadamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam, chcę podziękować chłopakom za zaproszenie i wspólne latanie, było bardzo fajnie chociaż trochę wiało i marzły mi ręce. Irku, "kto rano wstaje temu...itd" jak wstałeś dopiero po południu, to nic dziwnego, że nie widziałeś tak czyściutkiego nieba . Nie robiłem żadnych fotek, ale Arni obiecał mi coś podesłać, więc jeżeli się zgodzi może coś jeszcze załączę. Jeszcze raz wielkie dzięki za mile spędzony czas i do zobaczenia! Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Krzysiu dziękujemy za miłe słowa i do zobaczenia mamy nadzieje za niedługo . Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam, załączam jeszcze parę fotek z wczorajszego latania,mam nadzieję ,że jeszcze się spotkamy. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Oblot deproniaka FT Slinger http://forum.flitete...thread.php?5220. po udanym oblocie dostanie "malowanie" Jak koś chętny plany : http://www.stonekap....RACER-plans.pdf http://www.stonekap....TILED-PLANS.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi