Jerzy Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Podziwiam Ciebie Adam ze masz jeszcze tyle energji przy organizacji takiego spotkania i życze ci wielu takich spotkan z modelarzami bo kurczy sie to nasze ulubione hobby modelarskie. JERZY z Gorzowa wlkp A przy okazji pozdrawiam wszystkich modelarzy ktorzy zawitali do Jastrowia.. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ahaweto Opublikowano Niedziela o 20:21 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 20:21 Dziękuję Jerzy. Dzisiaj polataliśmy w mniejszym gronie. Pogoda była słoneczna choć chłodno. Pod koniec jak się już zaczęliśmy pakować a Marcin chciał wylatać ostatni pakiet drona zerwał się porywisty wiatr i zrobiło się bardzo zimno i przydał się koc. Ta wiosna jakoś nie chce obdarzyć nas swoim prawdziwym wiosennym ciepłem. Nie zdążyłem sfotografować Wicherka. Jest też dobra wiadomość 🙂. Borsuk od wyjazdu kolegów w sobotę przez cały tydzień nie wyrządził na lotnisku żadnej szkody ! Być może (ale to tylko moje domysły) chrapanie podczas snu kol. Zbyszka skutecznie zniechęciły borsuka 🙄😉 5 1
BINIU 98 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 13 godzin temu, ahaweto napisał: Być może (ale to tylko moje domysły) chrapanie podczas snu kol. Zbyszka skutecznie zniechęciły borsuka 🙄😉 Adamie , zawsze do usług . 1 1
Marcin15 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Rzeczywiście pod koniec dnia trochę zmarzliśmy, ale mimo tego udało się wylatać wszystkie pakiety. Dziękuję za miłe spotkanie. Dodaje jeszcze filmik z lotu kosiarką🙃 1
Rekomendowane odpowiedzi