Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jest, jest, jest. Siły natury (wiatr i grawitacja) oraz dobrzy sąsiedzi ( gdy model spadł na ziemię dobra dusz sąsiedzka dostarczyła mi go pod drzwi domu – nie wiem na razie kto). Najlepsze jest to, że wszystko dział oprócz pakietu, który spuchł. Mam, więc pytanie – czy on nadaje się tylko do wyrzucenia czy coś można z nim zrobić. Pozdrawiam radośnie

Opublikowano

Pakiet padł na Maksa. Ładowarka po podłączeniu nie wykrywa jednaj celi, mimo odpowiedniego podłączenia. Ale to były pakiet z zestawu pewnie niskiej jakości.

Pozdrawiam

Opublikowano

Podłącz pakiet i wybierz ładowanie PB lub kadmowo niklowe małym prądem100 mA aż uzyskasz kolo 10 v potem normalnie ładowarka go zobaczy i ładuj małym pądem lipo .

Powinien działać

Opublikowano

Najlepiej byłoby go zutylizować, jednakże może służyć jako zasilanie czegoś na ziemi lub do testów. Na pewno straci sporo na pojemności i wydajności.. Dla świętego spokoju ja bym się go pozbył :/

Opublikowano

Witam

Wyjaśniła się sprawa „cudownego” powrotu modelu na ziemię. Okazało się,że mam sąsiada, który zajmuje się amatorsko wspinaczką. Obserwował moje codzienne wędrówki i postanowił wejść na drzewo i zdjąć model. Stąd ten cudowny powrót Pionierka.

Opublikowano

Błąd ryzyko zero , efekt na pewno będzie szkoda lipola , 1 rozładowanie nie zabija lipola mam 3 takie uratowane i dziaiłają .

No ale decyzja zależy od ciebie nie takie lipole ratowaliśmy .

Opublikowano

....... efekt na pewno będzie szkoda lipola , 1 rozładowanie nie zabija lipola mam 3 takie uratowane i dziaiłają .

....... .

Na pewno to dziś jest środa :D .Mój padł od pierwszego rozładowania,jedna celka wogóle nie trzyma,wiec.......niekoniecznie masz rację :)

Opublikowano

Na pewno to dziś jest środa :D .Mój padł od pierwszego rozładowania,jedna celka wogóle nie trzyma,wiec.......niekoniecznie masz rację :)

Jedna celka nie trzyma to się robi pakiet 2 S

Opublikowano

Jedna celka nie trzyma to się robi pakiet 2 S

Oczywiście,że można.Jednak taka operacja ogranicza jego zastosowanie a co za tym idzie pakiet jako całość jest na pewno uszkodzony :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.