alkraj Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ładny model, widać, że robiony starannie:) Podoba mi się podwozie. Czy byłaby możliwość żebyś wykonał bla mnie takie samo? :wink: Oczywiście za jakąś opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Na podwozie powinieneś użyć tkaniny szklanej, a nie maty.W przypadku maty masz dużą masę i małą wytrzymałość podwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To podwozie miało być właśnie z tkaniny szklanej wypadło na mate bo była akurat pod ręką zobaczymy co będzie . Podwozie robi się bardzo szybko wiec żaden problem wykonać kolejne.Alkraj jak się sprawdzi i będzie czas to wykonam je dla ciebie nie obiecuje bo z czasem na budowę modeli jest ciężko. Podwozie waży 13g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zrobiłem dzisiaj podwozie. W sumie to nie jest jakieś strasznie ciężkie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Przesadziłeś z naprężaniem foli na lotkach troszkę ci pościągało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wiem właśnie, nie sądziłem że aż tak mocno odkształci się balsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 To bierz zelazko w dłon i ją naprostuj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Model prawie skończony:) Gotowy do lotu waży 945g, także nawet lekko wyszło. Czekam tylko na śmigło i akku z większym prądem rozładowania, bo ten nie wyrabia - ma tylko 15C;/ Jak będę miał chwilkę to zrobię jeszcze kabinkę, co prawda mam z poprzedniego, ale jest zamała, bo ten model jest w innej skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jest i maska :wink: Jeszcze do dokończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.