Marek_Cm Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Kolejne postepy w budowie. Model oklejony, wstepnie poskladany. Waga tego co na zdjeciach 200gram. Pozostalo zrobic kabinke, owiewke na silnik (o ile beda checi na babranie sie w zywicy), zrobic podwozie, zamontowac osprzet RC i silnik. Gorna czesc kadluba na zamek, dlatego nie bedzie mozliwosci na odczepienie sie klapki od kadluba, dzieki czemu nic z niego nie wyleci a tu jeszcze zblizenie na idealnie pasujace elementy w skrzydle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Świetna robota - zagrażasz Artexowi pisales cięcie 120 zł - plus materiał albo już w tym jest zawarty materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nie zagrazam, bo artex wycina Ciecie + material = 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No to mysle, ze bedziesz miał kupców bo model ''looking good''. Jeszcze porządna instrukcja na CD lub papierowa i można sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No trzeba pomyslec Instrukcje by sie zrobilo, tylko zeby ja zrobic znowu trzeba wyciac model, a to kolejne koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Model gotowy do lotu. Waga jak mi wyszla to 720 gram, bez smigla i kolpaka. Przypomne, ze poprzedni wazyl 850. Brak owiewki na silnik. Zobaczymy jak bedzie z checiami, moze zrobie wytloczke. a tak w calosci Napewno jeszcze zadajecie sobie pytanie dlaczego ten sam kolor folii: - BO MI ZOSTALO :jupi: Jak pogoda dapisze to moze jutro oblot. Dam znac jak poszlo. Mam nadzieje, ze bedzie OK. Postaram sie zalatwic jakis filmik z lotow, bo jeszcze nie zamiesilem jak ten modelik lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bateryjka Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam Czy tylko ja nie widzę zdjęć czy inni też A co z stroną poradnika - padła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Chyba wszyscy nie widza zdjec. Zdjecia i poradnik sa na jednym serwerze. Teraz to zauwazylem, ale nic nie moge zrobic, bo to nie moja wina lecz yoyo.pl ze stronki yoyo.pl "Awaria routera dostawcy W sobotę ( 26.07.2008r.) nastąpiła awaria routera naszego dostawcy. W związku z tym serwery v1.yoyo.pl i v4.yoyo.pl są niedostępne do czasu usunięcia awarii. Za niedogodności przepraszamy. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Fotki i stronka powinny juz dzialac normalnie. Wszystko w porzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A ile Cie kosztowało zrobienie tego modelu z całym wyposażeniem (bez nadajnika i odbiornika) Świetny model :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Poczytaj troche, wszystko policz i ci wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 moze zdjecia albo filmik z oblotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jakiś filmik z latania wrzuć :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Model w dniu wczorajszym dostal nowy silnik - OS MAX 25 LA. Mocy nigdy za wiele Mam krotki filmik z latania. Niestety nie jest to jakas rewelacja. Nie moglem zbytnio szalec bo silnik na dotarciu. Takie sobie lajtowe latanie. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ładny modelik. właśnie drukuje plany. myślalem o Extrimie z Artexu ale wolę się sam bawić w budowę więc chyba mam już zajęcie na zimę! a i pordanik niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ile waży konstrukcja modelu oklejona już folią - orientujesz się może? Tak sobie myślę czy by takiego cudaka nie zanabyć od Ciebie i nie przerobić na prąd;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 zobacz na 7 stronie tego watku: Czw Lip 17, 2008 5:33 pm, Pon Lip 21, 2008 9:52 pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 O fakt, nie dopatrzyłem całkiem sympatycznie pod moje wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 fajnie lata mój może niedługo też poleci...hihi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.