Konrad Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Który to już z kolei model Energy :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 to jest prototyp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 WitamWczoraj mój model dostał nowy "ciuszek" czyli owiewkę na silnik Masz może forne do zrobienia owiewki i forme do zrobienia kabinki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam Naszla mnie taka mysl, aby przerobic model na naped elektryczny. Jako, ze nie mam pojecia o napedach elektrycznych prosilbym o pomoc przy doborze osprzetu. Wstepnie poogladalem osprzet i wyszlo mi takie cos: silnik: DUALSKY XM3536CA-8 + APC 11x5.5E ?? regulator: Dualsky 30A pakiet: Dualsky 2200mAh 16C 3S1P 11.1V Jaki ciag uzyskam z takiego zestawienia i jaki moze byc przyblizony czas lotu ? Wiem, ze ciezko bedzie podac czas lotu, jak sie nie wykona tego lotu :devil: Czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hallo ED . Calosc jest ok . Tylko ten dzwigar przykrylbym na calej dlugosci .Te segmenciki i przezroczysta folia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam. Dzisiaj oblatałem swojego Energy 3D z napędem elektrycznym. Nie polatałem sobie zbyt długo, bo rozładowały mi sie akku w nadajniku :crazy: Stwierdzam że ten model jest świetny :jupi: Filmów na razie niema (nie miałem czym nagrać). A teraz parametry: Rozpiętość - 920mm Waga - 872g Napęd - Turnigy 35-30c + APC-E 10x5,5 Akku - Mystery 2200 mAh Serwa - HTX900 Odbiornik - HPD 07-RH Regulator - Mystery Pentium 30A A teraz fotki: Przygotowania Idziemy na pas Przed startem Lot Pozdrawiam :jupi: :jupi: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No to fajnie, ze lata i ze jestes zadowolony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Teraz w Twojej galerii Energy 3D znajdą sie 3 modele :jupi: Czekamy na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam. Chce wydrukowac sobie plany lecz nie moge bo jakis error wyskakuje i automatycznie jak zamkne tego errora to znika mi wszystko. Czy mogl by ktos pomoc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Post był niemiły i dlatego go wyedytowałem. Przepraszam W sumie jak będzie to czytał jakiś mod - może skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Przepraszam zapomnialem napisac w jakim programe moj blad program to jest DWF Viewer 7.0 . Moge rownierz zrobic foto jaki blad tzn okno ktore mi sie wyswietla i jak dam krzyzyk to zamyka mi przegladarke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ściągnij TurboCad2d z tej strony http://modelarz.com/pliki.php?itp=3&w=lista&offset=40 , to wersja chyba 30 dniowa ale Twoje problemy znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja ściągałem stąd: http://www.gorzow.mm.pl/~mati1988k/modelarstwo/download/programy.html I tu miałem wersje free [ta z góry pewnie też jest free, ale na wszelki wypadek podam drugi link który osobiście sprawdziłem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Proponuję eDrawing,darmocha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja nie wiem czy nie wprowadzacie "yoyo" w blad. Sciaglem TurboCad2d zainstalowalem i jakos nie moge odtworzyc planu, bo plan jest zapisany DWF. Osobiscie uzywam DWF Viewer 7.0 i jestem zadowolony, wszystko fajnie sie drukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 eDrawing otwiera obydwa formaty(dwg,dxf),i pozwala na przykład przy drukowaniu dowolnie skalować wydruk.Niestety nie otwiera dwf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja nie wiem czy nie wprowadzacie "yoyo" w blad. Sciaglem TurboCad2d zainstalowalem i jakos nie moge odtworzyc planu, bo plan jest zapisany DWF. Osobiscie uzywam DWF Viewer 7.0 i jestem zadowolony, wszystko fajnie sie drukuje. Nie wiem dlaczego akurat zapisałeś pliki jako DWF ale to nie moja sprawa.W każdym razie wystarczy ściągnąć konwerter plików z netu i bez problemu można zmienić na DWG czy DXF.Robiłem tak już i bez problemu jest to wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam. Mam program edarwing czy jak on sie tam nazywa ale w nim kicha. sciagnie ten co podal pan moderator:) z gory dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jak myślicie, czy ten model miałby jakieś szanse latać gdyby ważył ok 1000 - 1050g??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bateryjka Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 A co w nim takiego ciężkiego, żelazny? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.