alkraj Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Chciałbym aparacik tam wsadzić, ale to chyba raczej odpada :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam! Jestem nowy na forum, ale to juz na pewno wiecie. Bacznie obserwowałem ten temat, plany modelu i opis budowy świetne!!! postanowiłem zbudować ten model i już go mam :mrgreen: Nie myślałem że taki model tak świetnie lata, to mój pierwszy akrobat, wcześniej pare trenerków. Chciałbym wrzucić fotki, ale nie wiem jak :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Poprzez www.imageshack.us możesz.Fotki nie większe jak 800x600 ale lepiej 640x480. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Nadal nie potrafie, wrzuciłem fotki na imageshack ale nie wiem co dalej. :oops: Prosze mi to wytłumaczyć albo odesłać mnie gdzieś gdzie sie tego naucze Już umiem :jupi: [/img] Może nie jest idealnie oklejony ale ciągle się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 No i stało sie :x Rozbiłem mój model :cry: Skrzydło całe zniszczone, stateczniki i lotki też, kadłub pęknięty i w ogóle dno :cry: Przyczyna to pier****** zakłócenia od wierzy telekomunikacyjnej :evil: Na wiosne ruszam z odbudową i w tamtym miejscy już latać nie będę :x P.S. Byłaby taka możliwość żeby ktoś z kolegów wyciął mi żeberka na skrzydło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Myślę że da się załatwic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Byłoby wspaniale ale to dopiero na wiosne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam nie powiem podoba mi się ten model już posiadam plany. Edit: Przeczytałem wątek i będę budował go w wersji elektrycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Meloonik, przeczytaj ten temat i dowiesz się nieco na temat wyposażenia elektrycznego jakie zastosowali koledzy robiący ten model w wersji elektro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16413&highlight=energy http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5561&highlight=energy Przeglądnij te dwa tematy. Ale zacznij od tego, w którym piszesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki za pomoc już wiem co tam włożę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 tez go robie moze kiedys spotkamy sie na jakims zlocie Energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek882 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzisiaj zaczełem robić Energy 3d tylko że w skali nie 100% tylko 150% Mam pytanie co do folii, ile zapłaciłeś za nią oklejając ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 zaczełem zacząłem Mam pytanie co do folii, ile zapłaciłeś za nią oklejając ten model? a po co Ci to wiedzieć skoro twój model będzie o 50% większy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 se przeliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No nie wiem czy sobie tak przeliczy. Jak chce sobie liczyć to niech wyliczy z planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek882 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Niestety ale nie wiem ile kosztuje taka folia, więc jeśli takie oklejenie kosztuje np 50zł to ten model w skali 150% będzie kosztował 75zł 50 x 1.5 = 75 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 matematyka się kłania :rotfl: powierzchnia rośnie w drugim wymiarze 50*1,5*1,5=112,5 :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ...ano właśnie :!: Jednak pomyliłem się :oops: Coś nie tak, bo ani powierzni, ani objętości.... O kant :ass: potłuc takie szkolnictwo. Prawie amerykańskie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8QKdeMCCNTw oto Filmik nagrany przez Dawida ( Eco 400) troche za bardzo na tył miałem wyważenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.