Skocz do zawartości

Jaką aparature

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni koledzy proszę o pomoc w wyborze aparatury cztery kanały MODE 1.Przeglądam różne sklepy i nic takiego takiego nie znalazłem jak już to w MODE 2.Może ktoś z kolegów pomoże i wie jaki sklep posiada takie radio.

Pozdrawiam Andrzej.

Opublikowano

Niekoniecznie ,akurat to rzecz która jest przewidziana do zmiany przez użytkownika -nawet instrukcja to przewiduje i pokazuje.

Oczywiście najlepiej samemu nie kombinować i poprosić sprzedawcę aby zmienił i nakleił plombę -miałem tak w rc skorpionie przy zakupie Futaby.

Opublikowano

Bardzo dziękuje za podpowiedz,

Szanowni koledzy co sądzicie o tym.TURNIGY 6x FHSS 2,4 GHZ MODE 1. Nie wielka różnica w cenie do pelikana.

Jaki na zasięg i na jaki czas pracy wystarczą te cztery akumulatory w nadajniku.

Pozdrawiam Andrzej.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Zdecydowałem się na kupno TURNIGY 6x FHSS 2,4 GHZ MODE 1 w sklepie AVI FLY.

Szanowni koledzy czy ktoś używa takiego radia? i jak się ono sprawuje, proszę o jakieś opinie.

Pozdrawiam Andrzej.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Liczyłem że ktoś ma takie radio, ale jeśli nikt tego nie używa to znaczy że nie jest warte uwagi.

Pozdrawiam Andrzej.

Opublikowano

Pospieszyłeś się z zakupem. Przed kupnem aparatury trzeba dużo czytać i porównywać produkty. Wybierasz to co dla ciebie będzie najlepsze, większość modelarzy w tym i ja kupują aparatury na więcej niż 1 sezon. Dlatego warto dokładnie przeglądać i analizować forum, oraz rynek.

Pozdrawiam Piotrek

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedz, jak do tej pory nie kupiłem żadnego radia. Ja używam aparatury HITEC optic 6 z której jestem zadowolony, jak do tej pory mnie nie zawiodła. Mam zamiar kupić jakieś tanie ale w miarę dobre czterokanałowe radio MODE 1 dla młodego modelarza który zaczyna przygodę z modelami RC.

Ma to być prezent.

Pozdrawiam Andrzej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.