rajaner Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Szanowni koledzy proszę o pomoc w wyborze aparatury cztery kanały MODE 1.Przeglądam różne sklepy i nic takiego takiego nie znalazłem jak już to w MODE 2.Może ktoś z kolegów pomoże i wie jaki sklep posiada takie radio. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mode to rzecz ktorą mozna w każdej aparaturze dowolnie zamieniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mode to rzecz ktorą mozna w każdej aparaturze dowolnie zamieniać . Ale może być później problem z gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niekoniecznie ,akurat to rzecz która jest przewidziana do zmiany przez użytkownika -nawet instrukcja to przewiduje i pokazuje. Oczywiście najlepiej samemu nie kombinować i poprosić sprzedawcę aby zmienił i nakleił plombę -miałem tak w rc skorpionie przy zakupie Futaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dokładnie ja poprosiłem to mi zmienili nawet na mode 4 , nie tracąc gwarancji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Temat fajny ale może ktoś wie jaki sklep posiada takie radia?. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ale jakie radia ? interesuje Cię coś konkretnego ? Nie rozumiesz co piszemy ?. Każdy kumaty sklep "zrobi" Ci mode jakie sobie zażyczysz. Skup się raczej nad aparaturą jak Cię interesuje. Pierwszy lepszy sklep http://www.nastik.pl...15e-p-4612.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 "cztery kanały" Tutaj jest dość popularna aparatura: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p5902,aparatura-cadet-4-v3-4ch-2-4ghz-pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Bardzo dziękuje za podpowiedz, Szanowni koledzy co sądzicie o tym.TURNIGY 6x FHSS 2,4 GHZ MODE 1. Nie wielka różnica w cenie do pelikana. Jaki na zasięg i na jaki czas pracy wystarczą te cztery akumulatory w nadajniku. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Turnigy 9xr można polecić, również jest bardzo tania i ma 9kanałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich. Zdecydowałem się na kupno TURNIGY 6x FHSS 2,4 GHZ MODE 1 w sklepie AVI FLY. Szanowni koledzy czy ktoś używa takiego radia? i jak się ono sprawuje, proszę o jakieś opinie. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Witam wszystkich. Liczyłem że ktoś ma takie radio, ale jeśli nikt tego nie używa to znaczy że nie jest warte uwagi. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pospieszyłeś się z zakupem. Przed kupnem aparatury trzeba dużo czytać i porównywać produkty. Wybierasz to co dla ciebie będzie najlepsze, większość modelarzy w tym i ja kupują aparatury na więcej niż 1 sezon. Dlatego warto dokładnie przeglądać i analizować forum, oraz rynek. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dziękuję za odpowiedz, jak do tej pory nie kupiłem żadnego radia. Ja używam aparatury HITEC optic 6 z której jestem zadowolony, jak do tej pory mnie nie zawiodła. Mam zamiar kupić jakieś tanie ale w miarę dobre czterokanałowe radio MODE 1 dla młodego modelarza który zaczyna przygodę z modelami RC. Ma to być prezent. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 a ja mam pytanie: jaka jest róznica między mode 1 a mode 2??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Najlepiej poszukaj na youtubie. Obraz wszystko wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 a ja mam pytanie: jaka jest róznica między mode 1 a mode 2??? http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/teoria-rc/mode-1-czy-mode-2-co-wybrac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASKADER Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeżeli się nie mylę to MODE 1 ma gaz z prawej strony, a MODE 2 z lewej. Jeśli jednak się mylę to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/40338-pierwsza-aparatora/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak jeszcze nie znalazłeś. ze strony http://www.modelarz.one.pl/porady-modelarskie/teoria-rc/mode-1-czy-mode-2-co-wybrac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi