jędrek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kolo trochę tych śmigieł połamał Witam Kolo nie maczał w tym paluchów. Sam osobiście łamałem , jakieś 25 lat temu. 1
jędrek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam Żeberka skrzydeł już wysmażone. Kadłub z usterzeniami jeszcze nie gotowy, ale coś trzeba robić
jędrek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam Zaczynam kleić skrzydełka
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam Trochę do przodu ze skrzydełkami
jędrek Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam Trochę czasu upłynęło i dłubię powoli w temacie. Planowałem podwozie druciane, ale jakieś takie brzydkie było no i zacząłem metaloplastykę w duralu. Goleń z kołem waży 79g, koło średnicy 77mm. Amortyzacja koła na sprężynie. 1
Gość horn3t Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Andrzeju dobra robota byłem ciekawy jakie podwozie zastosujesz i jak to mówią japa opada
jędrek Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 Witam Dzięki Krzysiek, jak się bawić to się bawić . Nie będzie to w pełni makieta, ale chociaż namiastka, jakoś musi wygladać.
cebulator Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jak postępują prace? Jestem pod wrażeniem wykonania modelu, a w szczególności odwzorowania klap i lotek. Testowane były już te mechanizmy?
young Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czy nie za słabe mocowanie podwozia w skrzydle ?
jędrek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czy nie za słabe mocowanie podwozia w skrzydle ? Witam Spokojnie, to nie jest jeszcze skończone. Prace trochę zwolniły, ale nadrobimy .
jędrek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam Powoli, ale do przodu.
jędrek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam Powolutku do przodu torsyjny napęd klap serwem cyfrowym pokrywanie od dołu mocowanie statecznika poziomego
JacekCichy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piękne wykonanie, bardzo jestem ciekaw jak będzie latać
jędrek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam Trochę do przodu, mocowanie płata, z przodu rurki dural 6x1, z tyłu śruby poliamidowe M6
Paweł Prauss Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Trochę przegiąłeś z tymi szpilkami, elementy wyglądają jakby je stado wściekłych i głodnych korników zaatakowało
jędrek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Trochę przegiąłeś z tymi szpilkami, elementy wyglądają jakby je stado wściekłych i głodnych korników zaatakowało Eeeee... będzie dobrze , gorzej jakby to wyglądało po inwazji spuszczela. Co to za "zwierz" to poczytaj, ten dopieeeero robi dziury. Walczyłem z takimi w podłodze . 1
Paweł Prauss Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Widziałem kiedyś podczas rąbania drewna na opał coś jeszcze większego, wylazło i głupio się na mnie spojrzało, fuj nie lubię robali.... Aaaale mi się dygresja zrobiła, samolocik śliczny sobie wybrałeś, obawiam się tylko, że będzie musiał szybko latać, a i jeszcze jedno, coś złego się stało ze zdjęciami z pierwszej strony tematu, ja ich nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi