jędrek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam Ciąg dalszy metaloplastyki goleni przedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam Trochę popracowałem z blachą duralową 5mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bardzo inspirujący wątek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam Orlik stanął na własnych "nogach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ehh Andrzej Andrzej, potrafisz wprowadzić innych w kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Niezła ta maszyna , ale czekam na jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam Sławku, jakie kompleksy ,trochę modelarskiej cierpliwości i jakoś tak wychodzi. Zamontowałem podwozie w modelu, parę fotek i filmik z działania. Strasznie głośne mechanizmy chowania + konstrukcja z balsy jako pudło rezonansowe. Ale będzie słychać w locie, czy działają . i filmik z działania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Idealnie to wyszło. A jak model tfu tfu na psa urok by się przez przypadek zapodział to lokalizator akustyczny już masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam Złożyłem całość do "kupy", włącznie z kopytem maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fajnie ,że w końcu zapanowała moda na polskie konstrukcje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 I bardzo dobrze, mamy naprawdę piękne samoloty. Przymierzam się już do następnej polskiej konstrukcji, ale z materiałami do opracowania planów modelu jest baaardzo kiepsko. Trzeba grzebać jeszcze. Może coś znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 I bardzo dobrze, mamy naprawdę piękne samoloty. Przymierzam się już do następnej polskiej konstrukcji, ale z materiałami do opracowania planów modelu jest baaardzo kiepsko. Trzeba grzebać jeszcze. Może coś znajdę. Mam parę zdjęć i jakiś mały artykulik z netu. W razie potrzeby służę uprzejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam Dzięki za chęci, ale nie wiesz co chcę budować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam Dzięki za chęci, ale nie wiesz co chcę budować . Z tego co zauważyłem to PZL-130 Orlik . Nie wiem co oznacza TC1. Mam parę zdjęć PZL-130 MPT. Czy się różnią? nie mam pojęcia. Zbieram różne dziwadełka z netu z zamiarem "przyda się". No chyba, że nie A'propos - to co budujesz? O takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Benio, Benio. Czytamy ze zrozumieniem!"Przymierzam się już do następnej polskiej konstrukcji..." napisał jędrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki Daniel , jak Janusz napisał o pomocy, to się zastanawiałem- jasnowidz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jędrek a następna maszyna będzie z lat powojennych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Benio, Benio. Czytamy ze zrozumieniem! "Przymierzam się już do następnej polskie konstrukcji..." napisał jędrek. Ups. Zawiodła moja mizerna logistyka. Fakt, przyznaję się bez bicia - jasnowidzem nie jestem. Tak to jest, jak się w wątku dawno czytanym, czyta się pobieżnie nowe posty- bez zrozumienia . Mea culpa, mea maxima culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Nic się nie stało . Olo, tak powojenna konstrukcja, o ile znajdę dobre plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi