Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Sławku, jakie kompleksy :) ,trochę modelarskiej cierpliwości i jakoś tak wychodzi. Zamontowałem podwozie w modelu, parę fotek i filmik z działania. Strasznie głośne mechanizmy chowania + konstrukcja z balsy jako pudło rezonansowe. Ale będzie słychać w locie, czy działają :P .

post-270-0-38326200-1422650470_thumb.jpg

post-270-0-98401600-1422650474_thumb.jpg

post-270-0-23106500-1422650480_thumb.jpg

i filmik z działania

• Lubię to 1
Opublikowano

I bardzo dobrze, mamy naprawdę piękne samoloty. Przymierzam się już do następnej polskiej konstrukcji, ale z materiałami do opracowania planów modelu jest baaardzo kiepsko. Trzeba grzebać jeszcze. Może coś znajdę.

Opublikowano

I bardzo dobrze, mamy naprawdę piękne samoloty. Przymierzam się już do następnej polskiej konstrukcji, ale z materiałami do opracowania planów modelu jest baaardzo kiepsko. Trzeba grzebać jeszcze. Może coś znajdę.

Mam parę zdjęć i jakiś mały artykulik z netu. W razie potrzeby służę uprzejmie.

Opublikowano

Witam

Dzięki za chęci, ale nie wiesz co chcę budować :).

Z tego co zauważyłem to PZL-130 Orlik ;).

Nie wiem co oznacza TC1. Mam parę zdjęć PZL-130 MPT. Czy się różnią? nie mam pojęcia. Zbieram różne dziwadełka z netu z zamiarem "przyda się". No chyba, że nie :)

A'propos - to co budujesz?

O takie coś:

post-6812-0-84821700-1422824767.png

Opublikowano

Benio, Benio. Czytamy ze zrozumieniem!

"Przymierzam się już do następnej polskie konstrukcji..." napisał jędrek.

Ups. Zawiodła moja mizerna logistyka. Fakt, przyznaję się bez bicia - jasnowidzem nie jestem. Tak to jest, jak się w wątku dawno czytanym, czyta się pobieżnie nowe posty- bez zrozumienia ;).

Mea culpa, mea maxima culpa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.