Piecz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 TO ja czekam na jakieś wideo w końcu A mnie osobiście każdy start condora przeraża - wywołuje u mnie lekką niepewność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A jakoś nigdy nie ma kto nagrać A mnie osobiście każdy start condora przeraża U mnie odwrotnie start to żaden problem...ale lądowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A lądowanie u mnie to przyjemność, zawsze gładko w miarę precyzyjnie. Ostatnie tylko trochę nie przemyślane (lądowanie na siebie) jak widziałeś musiałem uciekać przed modelem. Po dodatkowej analizie nagrania za mną było gruzowisko z płotem (mogłem w to też uderzyć). Problemem tego dnia był też wiatr, który potrafił się zmienić o ok 160 - 180 st. Być może po prostu muszę się "rozlatać" po zimie. Tak czy inaczej ten silnik ma moc 980W prawdziwej mocy w maxie - to widać przy starcie na pełnej mocy. Może to powoduje tą niepewność i jakiś rodzaj lęku. Tym niemniej najfajniejsze jednak są loty w termice Polecam. Łukasz nagraj coś... np. jak latasz nim na zboczu, lub inne... Miałem cichą nadzieję że nagrasz coś zaraz po pierwszym oblocie w zeszłym sezonie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 A już Condor miał dzisiaj polecieć, a tu niespodzianka... Hitec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Grubo Na ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Na szczęście tak. Po podłączeniu wszystkiego na ziemi serwo zaczęło samo się ruszać, aż nagle poszło w skrajne położenie...i dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Cześć Rafał, Łukasz i reszta Całe szczęście że na ziemi - regulator ok? Trochę się przysmażyło U mnie to zaczyna iść w innym kierunku, jeśli badania lekarskie będą ok, to zapisuję się do Aeroklubu Ziemi Mazowieckiej (przynajmniej taki jest plan) docelowo oczywiście szybowce (żona tylko machnęła ręką Jacek, to rzut beretem od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Łukasz, kiedy wymiana serwa i wideo z lotu ? ) czekam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Serwo wymienione. Na szczęście nie ma innych strat. Jestem w delegacji przez tydzień teraz więc zero latania. Ponieważ czuję presję więc może jednak coś nagram w najblizszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Brawo Łukasz, za tą decyzję Wreszcie zobaczę w locie brata bliźniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi