Blako2682 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Moje zgliszcza też już gotowe do kolejnych sparingów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Impreza widać że udana ale jak patrzę na zniszczenia po walce to ze strachem patrzę na swoje "wypieszczone" kombaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Powstał mały filmik z mojej kamerki gum-cam. Loty raczej spokojne - bez totalnej walki kołowej. Jakość taka sobie - i żeby cokolwiek było widać jest zwolnienie x4, inaczej to tylko migające obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jest kila fajnych ujęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mam nieodparte wrażenie, że uparłeś się na moje modele Chociaż finalnie upolowałeś Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Prawie japońca Łosiem utłukłem:) Bardzo fajnie teraz widać że czasem jest bardzo blisko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ale widać też, że dużo kolizji jest spowodowanych wlatywaniem "przed maskę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tak czy inaczej nie mam już czym latać Trzeba zacząć kleić aby być gotowym na nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To już wiem jak Mustang stracił ogon - piękne ujęcie.... A teraz ciekawostka: Po naprawie Mustang lata lepiej niż przed . i znów strach będzie nim walczyć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 On był o prostu za lekki:) Doszło trochę cyjaka i jest ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie, to nie była kwestia "za lekki". ... BTW: Teraz waży 395 gram (do lotu, z pakietem 1300mAh) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No w końcu jakaś normalna waga:) Nie jak zazwyczaj 330-340. Teraz limit 450 więc śmiało jeszcze 2 cyjaki przyjmie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W takim razie robię model z silnikiem 100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 To pakiet dla wyważenia będziesz musiał chyba w okolicy ogona wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Na taśmę do SK ;-) ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Co to są "cyjaki"? cyjaka to klej czy cyjaka to coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 To chyba po śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nie znalazłem odpowiedniejszego miejsca ale chciałem się zapytać czy jutro będzie ktoś latał na owej miejscowce? Mam w planach dziewiczy lot niedawno złożonego Bixlera i nie ukrywam że chciałbym skorzystać z pomocy bardziej doświadczonych osób. Sam nie latalem, symulator nie uruchomiony, więc sprawdzenie czy aby na pewno dobrze skonfigurowalem apke i model oraz pomoc przy pierwszych latach by się przydała Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jak chcesz się nim "bić" to dział jest dobry tylko zabierz dużo kleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Do "bicia" z wami jeszcze trochę mi brakuje bo najpierw trzeba umieć latać. ESA się składa ale zanim poleci trzeba by się nauczyć latać. Dzisiaj odbyłem pierwsze próby moim Bixem i musze przyznać że epp jest prawie jak guma ;-) Niestety silniejsze powiewy i brak umiejętności wykopały kilka wiosennych kretów. Na szczęście model po kilku naprawach zdatny do dalszych lotów ale wpierw muszę poćwiczyć na symulatorze. Stąd też wracam do walki na Win7 z symkiem bo wiem ze mi i modelowi wyjdzie to na zdrowie. :-) Do bicia wrócę jak na biorę trochę wprawy bo Jaczek powoli nabiera kształtów. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi