cZyNo Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak czuć zapach to znaczy ze jest spora odchylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Może tak jest. Jak jest duża odchyłka to zmieniam zbocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Czy sezon na slope soaring zostal zakonczony? Klif w Rusku powinien byc jeszcze czynny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Póki jest to jest czynny i używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja mysle ze jest urzywany!Takich zboczy niema w calej polsce???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ba. Nie ma bo każde zbocze jest inne od każdego innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 No tak,bo nam brakuje tylko morskiej bryzy i byłby komplet, A u mnie -16 w nocy i -7 w dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ja mysle ze jest urzywany!Takich zboczy niema w calej polsce Tyle dobrego słyszałem o sanktuarium-RUSKO. .muszę koniecznie wstąpić jadac na Czarną Gorę na narty / może Jurek da sie namówić na śmiganie/ -armatki juz wala snieg http://czarnagora4.webcamera.pl/ ...otwarcie sezonu niebawem ../dobry dojazd / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Patrzac na "moje" zbocza to jeszcze wysokosci i ładnych widoków. .-) Na północy jest pieknie, ale rozrzut odległosciowy zboczy jest spory. U was pod tym wzgledem dużo lepiej, a u mnie super .-) A u nas nisko, blisko, brzydko, szybko i trudno. Ale jakos sobie radzimy Janek zapraszam, byle był by wiatr ja wole narty w CZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Janek!Jak bede jechal do Mechelinek w maju to moze wstapie do Ciebie?polatamy? Jezeli zaprosisz,oczywiscie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A u nas nisko, blisko, brzydko, szybko i trudno. Ale jakos sobie radzimy Janek zapraszam, byle był by wiatr ja wole narty w CZ lubie czarna góre..bo mam super dojazd, parking... wc-darmo i znizki dla seniorów a nocleg w ladku no i suwaczki-kuracjuszki.. na dansigu . strach czasami tam isc..takie brania.. Janek!Jak bede jechal do Mechelinek w maju to moze wstapie do Ciebie?polatamy? Jezeli zaprosisz,oczywiscie!!!! przyjezdzaj z noclegiem jest gdzie spać ,,,i polatać a i narty wodne,..lub solowka..szelki do gaci mam http://postimg.org/image/4qns23lld/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A klif działa. Przez godzinę 8-9 potem 5-6. I to nic ze na koniec krople wody zamarzły na skrzydłach. Latalo sie bez czapeczki i rękawiczek Janek, w Czechach lepszy parking, lepsze górki, lepsze stoki i wyciągi, WC zawsze za darmo, noclegi i jedzenie nie do pobicia, i tak jak powinno byc czyli koedukacyjne sauny, a Czeszki .... bez hamulców kto nie był ten nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A klif działa. Przez godzinę 8-9 potem 5-6. I to nic ze na koniec krople wody zamarzły na skrzydłach. Latalo sie bez czapeczki i rękawiczek Janek, w Czechach lepszy parking, lepsze górki, lepsze stoki i wyciągi, WC zawsze za darmo, noclegi i jedzenie nie do pobicia, i tak jak powinno byc czyli koedukacyjne sauny, a Czeszki .... bez hamulców kto nie był ten nie wie TAK..Kolego znam to wszystko ..bywałem bardzo często na Slowacji i w Czechach...smakowalem "utopenca"... ale Czarną Gorę i spanie w Ladeku mam gratis.. na rozruch ...A tak na fest na nartach bywam u kolegi w Austrii..tam mam widzenie z Falkonami -- Mysticiem itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przymierzałem sie do latania w piatek na naszym klifiku. I to były dobre przymiarki. Warunek był szacowny i znacznie lepszy niż na ostatnich mikołajkowych zawodach. Do modelu w każdą dziurkę wsadziłem najcięższy balast jaki miałem, a on prosił o jeszcze! A nie było go jak nakarmić balastem Tak jeszcze tam nie latałem. Pod koniec mojego latania, jak zwykle niespodziewanie przyjechał Jiri Soucek z CR potrenować sobie w zacnym miejscu W sobote wpadłem na główne rusko i trójca wroclawska polatała sobie w bardzo fajnych warunkach, choć nie tak rewelacyjnych jak to było w piatek. Niestety po czterech godzinach na zboczu musiałem uciekać do domu, bo zęby same z siebie zaczęły klekotać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 U nas wieje, ale z dodatkiem deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A dziś mi sie nie chce. Ale wieje z 15-18 na duże rusko. I kurka jest cieplej niz wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Chyba zmienię modele na termiczne i makiety,bo jak przyjeżdżam na urlop to wieje tylko czasami albo wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Proponuje ulop jesienią. Późną lub wczesną wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Proponuje ulop jesienią. Późną lub wczesną wiosną No tak!!! latanie albo święta . Ja nie potrzebuję bardzo silnego wiatru takie 10m gdyby ciągle wiało na moim urlopie to byłbym szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzis było adwentowe latanie w miedzynarodowym towarzystwie. Jurki w wiekszosci były Wiatr ... Kazdy. A na koniec ogień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi