Marcin K. Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak tam maszynka sie buduje? A może już lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Model w zasadzie gotowy,ale jeszcze nie oblatany. Chciałem dorobić sterowane tylne koło, połączyłem go ze sterem kierunku ale to nie zdało egzaminu.Za dużo linek na jednym orczyku co powodowało duże ograniczenia w działaniu steru. Jedynym rozwiązaniem pozostało zamontowanie trzeciego serwa.Zbyt wiele pracy to nie wymagało aby wszystko poruszało się prawidłowo. Tak to wygląda. Wszystko połączyłem jakąś linką [plecionka] nie wiem co to jest,bardzo mocna w rękach nie do zerwania. A tak wygląda w całości. Przepraszam za jakość zdjęć, wszystkie robię telefonem. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zaje...e wygląda. Jaka waga RTF? Jakbyś mógł zrobić zdjęcie sterowania kółkiem od strony kółka nieco z góry to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zaje...e wygląda. Jaka waga RTF? Jakbyś mógł zrobić zdjęcie sterowania kółkiem od strony kółka nieco z góry to byłbym wdzięczny. Dobrze że pytasz o wagę,ostatnio nie zwracałem na to uwagi. Tak na szybkiego położyłem wszystko na wagę,model gotowy do lotu z pakietem 3s 1500 mAh warzy 775g. Ale nie jestem pewien na 100%,bo ta waga ostatnio dziwnie pokazuje. Czy oto Ci chodziło?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzięki za fotę. Tak, o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Trochę Ci zeszło z budową, ale warto było czekać. Wyszedł super!!! Trzymam kciuki za oblot. Koniecznie wstaw jakieś ''wideło", jestem strasznie ciekaw jak to lata . Zdjęcia rób w dobrym oświetleniu, np. na świeżym powietrzu , to i z telefonu będą ostre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi