ArabaT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Miało być "ja cie pędze" a wyszło na CZADOWO. Miejsce Warunek Rewia przedlotowa i ... Nie byli my sami. Pozdrawiamy nowych kolegów. Czyżby zima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Twardziele. A mrozik jaki był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Leciutki. -5C to jeszcze nie mrozik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Twardziele. A mrozik jaki był? Twardziele to dopiero jak będzie - 15 C na razie przedszkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To wtedy juz szkoda laminatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To wtedy juz szkoda laminatów Dlatego mam 30 letnią boazerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wreszcie odwiedziliśmy(Dorota i ja) Nowe nad Wisłą. Szkoda że było tak pochmurno, bo widoczki na pewno są super . Wiatr spory prostopadle do klifu. Poznaliśmy lataczy z Grudziądza tak samo zakręconych inaczej jak my . Pogoda nie do focenia, ale Dorota coś nam popstrykała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi