gikos Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 ok, będę budować wersje 10 i dokumentować budowe
bogusław Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Grzesiu, Niech Moc Będzie z Tobą. I pokaż "im", że małe nie znaczy złe. Mocno kibicuje i siadam w przysłowiowym I rzędzie . Ps. mam Wicherka 25 RC w wersji z napędem elektrycznym i jestem bardzo zadowolony , a Wicherki 10 też pięknie latają ( miałem ).
gikos Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Mam jeszcze jedno pytanie, zbudować Wicherka tylko ze sklejki i listewek sosnowych czy z balsy i listewek sosonowych
bogusław Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Buduj zgodnie z planami będzie old school. Listewki sosnowe, sklejka ( może być gospodarcza), a na żeberka balsa 2mm średnia. I oklejaj bibułą prasowaną,
gikos Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 ok, postaram sie go zbudowac zgodnie z planami. Ale w planach żeberka są z 1 mm sklejki.
bogusław Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Balsa będzie ok. Profil jak w planach skrzydło bez lotek (ster kierunku jest bardzo skuteczny), że nie musi ich być tylko komplikują konstrukcję skrzydła.
gikos Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Balsa będzie ok. Profil jak w planach skrzydło bez lotek (ster kierunku jest bardzo skuteczny), że nie musi ich być tylko komplikują konstrukcję skrzydła. ok, Dzięki zrobię tak
Pioterek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Balsa będzie ok. Profil jak w planach skrzydło bez lotek (ster kierunku jest bardzo skuteczny), że nie musi ich być tylko komplikują konstrukcję skrzydła. Cofnąłeś Chłopaka do lat 70 - skrzydła na gumach i wznios skrzydeł do nieba. A własności lotne bardziej niż ubogie.
Rekomendowane odpowiedzi