Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy wpaść na piknik na Żarze aby usłyszeć podobny dżwięk na żywo.

Corocznie Kruk robi kilka rundek nad lotniskiem i można powzdychać nad dżwiękiem jego silnika :) .

Opublikowano

Piknik na Żarze to już historia :-(

Nic jednak moim zdaniem nie przebije tego

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Piknik na Żarze to już historia :-(

To totalnie nie temat na dyskusję w sprawie Żaru ale proszę (jak i innych ) o nie pisanie bzdetów ,jeśli nie masz pojęcia na 100 % w temacie.

Napiszę tylko iż wiem z pewnych, sprawdzonych żródeł :) iż trwają zaawansowane rozmowy w sprawie pikniku....(oby ,oby)

Opublikowano
o nie pisanie bzdetów ,jeśli nie masz pojęcia na 100 % w temacie

To prosze oświeć nas wszystkich w odpowiednim wątku, bo niektórzy planują urlopy a częśc juz je zaplanowała o ramówkę tego co będzie się działo w sprawie spotkań modelarskich. Póki co ani Piotr tego nie robi a z ramówki aeroklubu też impreza została zdjęta.

Ogłoszenie o pikniku na miesiąc czy dwa przed nim to sorry ale totalna dziecinada i brak profesjonalizmu.

Opublikowano

Nikogo nie mam zamiaru oświecać ,jeśli organizator uzna iż piknik się odbędzie to da o tym info.

Ciekawe masz podejście ..pretensje że może będziesz mieć kłopot z urlopem.?.to nie przyjedziesz .

Sugerujesz dziecinadę ? ciekawe na ile jesteś chętny do pomocy przy ewent.organizacji ..-czegoś jeszcze nie ma a Ty już krytykujesz

Sytuacje jest wyjątkowa i choćby dwa miesiące przed piknikiem został ogłoszony to i tak było by super.

Opublikowano

Ja zafascynowany byłem od dłuższego czasu tym modelem Galloping Ghost,który jest pokazany wyżej.
Nie wiem już ile razy oglądałem ten filmik:

Ale jak zobaczyłem ten P-47 Razorback z Moki 400, to oniemiałem...

Sprawdziłem ile kosztuje toto... ok. 5800 USD.
Może więc kupię go innym razem :), a tymczasem pozostaje mi słuchanie.
Opublikowano

Na dźwięk silnika ma spore znaczenie kształt "pudła" kadłuba.

Jednak bez przesady. Z 1 cylindrowej 2 sówowej "żarówki" nie da się uzyskać makietowego dźwięku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.