vowthyn Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Do oglądania, ale przede wszystkim do posłuchania. Poezja dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mmmmmmmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jak coś tak wygląda: To musi dobrze brzmieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gdyby nie rozmiar, to bym od oryginału nie odróżnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wystarczy wpaść na piknik na Żarze aby usłyszeć podobny dżwięk na żywo. Corocznie Kruk robi kilka rundek nad lotniskiem i można powzdychać nad dżwiękiem jego silnika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Piknik na Żarze to już historia :-( Nic jednak moim zdaniem nie przebije tego Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A JAK TAKI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Oba również brzmią mocarnie, ale jak dla mnie gwiazda jednak bije rzędówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Piknik na Żarze to już historia :-( To totalnie nie temat na dyskusję w sprawie Żaru ale proszę (jak i innych ) o nie pisanie bzdetów ,jeśli nie masz pojęcia na 100 % w temacie. Napiszę tylko iż wiem z pewnych, sprawdzonych żródeł iż trwają zaawansowane rozmowy w sprawie pikniku....(oby ,oby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 o nie pisanie bzdetów ,jeśli nie masz pojęcia na 100 % w temacie To prosze oświeć nas wszystkich w odpowiednim wątku, bo niektórzy planują urlopy a częśc juz je zaplanowała o ramówkę tego co będzie się działo w sprawie spotkań modelarskich. Póki co ani Piotr tego nie robi a z ramówki aeroklubu też impreza została zdjęta. Ogłoszenie o pikniku na miesiąc czy dwa przed nim to sorry ale totalna dziecinada i brak profesjonalizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nikogo nie mam zamiaru oświecać ,jeśli organizator uzna iż piknik się odbędzie to da o tym info. Ciekawe masz podejście ..pretensje że może będziesz mieć kłopot z urlopem.?.to nie przyjedziesz . Sugerujesz dziecinadę ? ciekawe na ile jesteś chętny do pomocy przy ewent.organizacji ..-czegoś jeszcze nie ma a Ty już krytykujesz Sytuacje jest wyjątkowa i choćby dwa miesiące przed piknikiem został ogłoszony to i tak było by super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Proszę nie odbiegać od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Oba również brzmią mocarnie, ale jak dla mnie gwiazda jednak bije rzędówki. tego na małych obrotach nie przebije nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Prawdziwy ciargenerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja zafascynowany byłem od dłuższego czasu tym modelem Galloping Ghost,który jest pokazany wyżej.Nie wiem już ile razy oglądałem ten filmik: Ale jak zobaczyłem ten P-47 Razorback z Moki 400, to oniemiałem...Sprawdziłem ile kosztuje toto... ok. 5800 USD.Może więc kupię go innym razem , a tymczasem pozostaje mi słuchanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Na dźwięk silnika ma spore znaczenie kształt "pudła" kadłuba. Jednak bez przesady. Z 1 cylindrowej 2 sówowej "żarówki" nie da się uzyskać makietowego dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 A takie pytanie poboczne: z czego robią pokrycie skrzydeł i kadłuba do takich modeli jak powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 pewnie balsa a na to włókno na żywicy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Co prawda podkradziony link z tematu kolegi o budowie silnika, ale nie mogło tu tego zabraknąć ,poezja http://www.youtube.com/watch?v=2UNDHl91phM#t=111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 tutaj macie wszystkie smakowe dźwięki http://www.youtube.com/watch?v=rtsEd2VPZtg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi