Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziś dzień po moich urodzinach , chopaki namówili mnie na odpalenie silnika mojego ślizgu. Kilka poprawek i bedą próby wodne. Silnik pracuje choć jego wiek jest z czasów , kiedy jeszcze startowałem na wyścigach FSR i pali jak nowy . 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł77 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam, Jak można do was dołączyć i jak was znaleźć w Rudzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Franek ,a jak Ci ta Udź zgaśnie na środku jeziorka to co ? masz pontonik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam, Jak można do was dołączyć i jak was znaleźć w Rudzie ? Pisze w temacie http://pfmrc.eu/index.php?/topic/44424-modelarze-z-rudy-śląskiej/?p=487558 Trafić łatwo "srednicówką" do zabrza poręba , wrocić do salonu mercedesa ulica do góry w prawo i i polną na lotnisko Franek ,a jak Ci ta Udź zgaśnie na środku jeziorka to co ? masz pontonik ? Rafał mamy łodkę z laminatu skrecaną 1 osiobową miesci się w bagażniku samochodu .(kiedyś zrobie zdjęcie łódki) Drugi sposób linka żyłka i ciężarek . Trzeci mały model elektryczny i pchamy do brzegu . Czwarty każy pływać potrafi A tak serio na zawodach są łódki które wyławiają modele , moje slizgi pływały 30 minut i silnik nie gasł bo wtedy już dobrego wyniku nie osiągniesz . Chyba nigdy nie widziałeś zawodów FSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Szczerze to nigdy nie byłem na zawodach FSR ,chociaż takim modelem pływałem . Akurat zgasł ale pan z żaglówki mi go wyłowił i podrzucił blisko brzegu.Fajnie że jest tyle sposobów na ewent .sprowadzenie modelu do brzegu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Franku sto lat Ci życze,silnik fajnie zapalił po latach widać że sie ucieszyłes a to sie liczy,pozdrówka dla wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dziś rozpoczeły się Miedzynarodowe Mistrzostwa Śląska modeli pływających organizowane przez nasz klub "Gwarek" Oto kilka zdjeć (widać pontonik Ochrona całej imprezy była kosmiczna Ochroniarz w całej okazałości No to jeszcze pare zdjęć : 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Kilka zdjęc z dzisiejszego latania a raczej holowania 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Niezły początek majowego weekendu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Oby cały by taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Krotki filmik z pokazu katastrofy kontenerowca Troche nie udany , ale efektowny. Jutro bedą stateczki parowe zajrzymy do środka Parowy stateczek Janka "Wiktoria" I jego wyposarzenie wnętrza 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Szkoda że o takich imprezach nie piszecie wcześniej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To na dokładkę filmik z dzisiejszego dnia w Kochłowicach Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=2X0vgYIz9GA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 My dziś gościnnie w Kętach niestety tylko 2 zdjęcia zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pysiu spokojnie , Boguś pewnie napstrykał więcej zdjeć , dzięki za odwiedziny i do następnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 My też bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie myślę że następnym razem to wy nas odwiedzicie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A no wycieczka udana , wielkie podziekowania dla całego "Team Kęty" za bardzo miłe przyjęcie .Pogoda była nie za bardzo na początku , ale polatano i było super. Modele piekne tylko podziwiać , pare fotek : Krotki filmik ze startu Dziekujemy i pozdrawiamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dziękujemy serdecznie za odwiedzinki naszego lotniska i zapraszamy ponownie ale z wcześniejszymi ustaleniami na lepszą pogodę i na latanie od rana do wieczora . Jeśli ktoś ma filmik z holowania Perkoza to proszę wrzucić u nas w temacie lotniskowym. Mój wyszedł fatalnie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No niestety nikt startu "Perkoza " nie filmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Trochę żałuję bo miałem ochotę zapiąć kamerkę na Soliusa i polecieć za holownikiemale potem zrezygnowałem bo przy takich próbach różnie bywa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi