Wuwu Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kilka fotek z weekendu: dodałem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jeszcze raz temat szybowca "Jaskółka" naszego kolegi klubowego na lotnisku w Gliwicach . Kilka nowych fotek i na koniec - rodzynek filmik krecony telefonem komórkowym Parametry : Skala 1:3 Rozpietosć 5300 mm Waga 13 kG Start Lądowanie Mam nadzieję że piękno tego modelu zostało pokazane i wszystkim się podoba 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snk450 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dziś byłem incognito na lotnisku, a tu golasy wyrównują łąkę taczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Zajebali trawe trzeba wyrównać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 27 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No! Dzisiaj odwaliliśmy kawał dobrej roboty Poszło z 80 taczek, jak nie więcej Brawo chłopaki! Jutro powtórka z rozrywki Mile widziani chętni do pomocy, no i sprzęt: szpadle, grabie i taczki. Chce się latać... to trza dbać o lotnisko 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Trawa lubi ciepło i wilgoć ;(Planujemy w czwartek koszenie jeśli ktoś znajdzie czas popołudniu to zapraszamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tutaj krótki film z sobotniego holowania http://www.youtube.com/watch?v=nWWx9d3FoXI 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 W związku z przelotnymi opadami koszenie w dniu dzisiejszym odwołane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzisiejszy dzień na naszym lotnisku tylko pare fotek reszta wrzuci Wojtek i Adam . Nowy model Wojtka : i nowy gość na naszym lotnisku z helikopterem i szybowcem DLG (ciekawi mnie , kto pozna tego zawodnika?) Krotki filmik : Poleciałem do Bobrownik na zawody w akrobacji kilka zdjęć modeli Reszta załogi klubu "Gwaerk" była w Gliwicach na holowaniu szybowców zdjęć brak ,może coś Paweł wrzuci Jutro ciąg dalszy latania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 DLG = Dawid Launch Glider 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jednak co kamera to kamera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Oczywiście że rozpoznałem Dawida K. (Mustaf90) chociaż wszystkie lądowania były bez telemarku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Oczywiście że rozpoznałem Dawida K. (Mustaf90) chociaż wszystkie lądowaniu były bez telemarku. Tylko pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Krótki filmik z dzisiejszego latania Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=G6JaUfdt9QE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma Rafał bo Ania lata elektrykami , a to była jej pierwsza spalinka (cytuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma Ana to nie jakaś tam kobitka, tylko charakterne zwierze . W końcu mamy równouprawnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Halloo, ja to czytaaammm Jo Wom dom równouprawnienie! Jeszcze zagonia wszystkich do roboty... Uwaga! To coś zwane "zwierzem", jest dzikie i nieszczepione A za ten zzoomowany wypięty tyłek i władowanie go na filma... Adam! - wściekły zwierz knuje zemstę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi