Francka Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Jeszcze raz temat szybowca "Jaskółka" naszego kolegi klubowego na lotnisku w Gliwicach . Kilka nowych fotek i na koniec - rodzynek filmik krecony telefonem komórkowym Parametry : Skala 1:3 Rozpietosć 5300 mm Waga 13 kG Start Lądowanie Mam nadzieję że piękno tego modelu zostało pokazane i wszystkim się podoba 3
snk450 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Dziś byłem incognito na lotnisku, a tu golasy wyrównują łąkę taczkami
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 27 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Maja 2016 No! Dzisiaj odwaliliśmy kawał dobrej roboty Poszło z 80 taczek, jak nie więcej Brawo chłopaki! Jutro powtórka z rozrywki Mile widziani chętni do pomocy, no i sprzęt: szpadle, grabie i taczki. Chce się latać... to trza dbać o lotnisko 5
silesia_system Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Trawa lubi ciepło i wilgoć ;(Planujemy w czwartek koszenie jeśli ktoś znajdzie czas popołudniu to zapraszamy. 1
mooseman Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tutaj krótki film z sobotniego holowania http://www.youtube.com/watch?v=nWWx9d3FoXI 4
silesia_system Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 W związku z przelotnymi opadami koszenie w dniu dzisiejszym odwołane.
Francka Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzisiejszy dzień na naszym lotnisku tylko pare fotek reszta wrzuci Wojtek i Adam . Nowy model Wojtka : i nowy gość na naszym lotnisku z helikopterem i szybowcem DLG (ciekawi mnie , kto pozna tego zawodnika?) Krotki filmik : Poleciałem do Bobrownik na zawody w akrobacji kilka zdjęć modeli Reszta załogi klubu "Gwaerk" była w Gliwicach na holowaniu szybowców zdjęć brak ,może coś Paweł wrzuci Jutro ciąg dalszy latania. 2
e-mir Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Oczywiście że rozpoznałem Dawida K. (Mustaf90) chociaż wszystkie lądowania były bez telemarku. 1
Wuwu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Oczywiście że rozpoznałem Dawida K. (Mustaf90) chociaż wszystkie lądowaniu były bez telemarku. Tylko pierwsze
mooseman Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Krótki filmik z dzisiejszego latania Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=G6JaUfdt9QE 3
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma Rafał bo Ania lata elektrykami , a to była jej pierwsza spalinka (cytuje)
Wuwu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja pierdziele,chłopy latają a kobitka kosi lotnisko..... (6,12) U nas tak dobrze nie ma Ana to nie jakaś tam kobitka, tylko charakterne zwierze . W końcu mamy równouprawnienie.
Ana Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Halloo, ja to czytaaammm Jo Wom dom równouprawnienie! Jeszcze zagonia wszystkich do roboty... Uwaga! To coś zwane "zwierzem", jest dzikie i nieszczepione A za ten zzoomowany wypięty tyłek i władowanie go na filma... Adam! - wściekły zwierz knuje zemstę
Rekomendowane odpowiedzi