Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 2 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Sierpnia Kolejne loty w niedzielne przedpołudnie na podbydgoskich łąkach 8
AdrianWik Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy
horn3t Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 14 godzin temu, AdrianWik napisał: Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy Prosić można zawsze zazadniczo to są róźne miejscówki, poprostu jedziemy i jak widzimy jakąś łąke to się zatrzymujemy i sprawdzamy czy niema dzikiej zwierzyny i czy kto nie pogoni. Na początek polecam łąke z tego wątku chucznie zwaną lotniskim modelarskim w Fordonie, i łąki w Strzelcach Dolnych gdzie właśnie sobie ostatnio próbowaliśmy, a konkretnych namiarów to nie posiadam.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AdrianWik Opublikowano 24 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Sierpnia Oblot udany, Agile cały 6
AdrianWik Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Chętnie bym się wprosił na latanie z bardziej doświadczonymi pilotami szybowców/motoszybowców. Istnieje jakiś kanał komunikacji dni lotnych w Bydgoszczy i okolicach?
AdrianWik Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Czy ktoś kojarzy kontakt do ludzi z tego zdaje się modelarskiego lotniska? 53°13'23.8"N 18°05'05.9"E
flyszman Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września ...na PW wysłałem Ci jeden kontakt do Kolegi R 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano Sobota o 12:35 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Sobota o 12:35 W dniu dzisiejszym z inicjatywy Andrzeja Stachery odbył się pierwszy zlot modelarzy bydgoskich na lotnisku modelarskim w Fordonie upamiętniający pamięć kolegów którzy odeszli do nas na zawsze w ostatnia drogę ku niebu, ze szczególnym upamiętnieniem Janusza Wenerowskiego. Poniżej relacja zdjęciowa z przedpołudniowej części zlotu. 650dc293-fa1e-4748-ba40-f1954730ed89.jfif 9
robas69 Opublikowano Sobota o 13:53 Opublikowano Sobota o 13:53 Super, ze lotnisko żyje. Pozdrowienia dla Was, szczególnie dla Tomka. 1
Jerzy_R Opublikowano Sobota o 16:21 Opublikowano Sobota o 16:21 3 godziny temu, robas69 napisał: [...] lotnisko żyje. I tu się można zdziwić... ale niekoniecznie tak jest
Andrzej Klos Opublikowano wczoraj o 05:14 Opublikowano wczoraj o 05:14 Bardzo ladna to elektryczna Wrona!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flyszman Opublikowano wczoraj o 07:03 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 07:03 Relacja zdjęciowa z popołudniowej części zlotu. VID-20260912-WA0031.mp4 VID-20260912-WA0032.mp4 VID-20260912-WA0033.mp4 VID-20260912-WA0038.mp4 VID-20260912-WA0039.mp4 6
horn3t Opublikowano wczoraj o 10:25 Opublikowano wczoraj o 10:25 To był przyjemny i bardzo fajny dzień miło było zobaczyć starych znajomych jak i poznać nowe twarze, na południowej sesji widać też frekfencja spora i masa wspaniałych modeli. Niestety jednak to pozory i chyba ostatni "oddech" przed ostateczną agonią tego miejsca hucznie zwanego "Lotnisko Modelarskie Fordon".
AdrianWik Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jak widać po wczorajszym wydarzeniu wystarczy dać znać że coś się dzieje i chętnych nie brakowało, więcej optymizmu🙂🛩️ 1
kaczma2 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Niedziela. Byłem krótko. Zrobiłem krótki film ale i tak za długi. Przy wstawianiu odrzuciło. 3
kaszalu Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu Dzień drugi,też było super , nalatałem się !!😁👍🤩 3
Rekomendowane odpowiedzi