Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 2 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Sierpnia Kolejne loty w niedzielne przedpołudnie na podbydgoskich łąkach 8
AdrianWik Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy
horn3t Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 14 godzin temu, AdrianWik napisał: Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy Prosić można zawsze zazadniczo to są róźne miejscówki, poprostu jedziemy i jak widzimy jakąś łąke to się zatrzymujemy i sprawdzamy czy niema dzikiej zwierzyny i czy kto nie pogoni. Na początek polecam łąke z tego wątku chucznie zwaną lotniskim modelarskim w Fordonie, i łąki w Strzelcach Dolnych gdzie właśnie sobie ostatnio próbowaliśmy, a konkretnych namiarów to nie posiadam.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AdrianWik Opublikowano 24 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Sierpnia Oblot udany, Agile cały 6
AdrianWik Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Chętnie bym się wprosił na latanie z bardziej doświadczonymi pilotami szybowców/motoszybowców. Istnieje jakiś kanał komunikacji dni lotnych w Bydgoszczy i okolicach?
AdrianWik Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Czy ktoś kojarzy kontakt do ludzi z tego zdaje się modelarskiego lotniska? 53°13'23.8"N 18°05'05.9"E
flyszman Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września ...na PW wysłałem Ci jeden kontakt do Kolegi R 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano wczoraj o 12:35 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 12:35 W dniu dzisiejszym z inicjatywy Andrzeja Stachery odbył się pierwszy zlot modelarzy bydgoskich na lotnisku modelarskim w Fordonie upamiętniający pamięć kolegów którzy odeszli do nas na zawsze w ostatnia drogę ku niebu, ze szczególnym upamiętnieniem Janusza Wenerowskiego. Poniżej relacja zdjęciowa z przedpołudniowej części zlotu. 650dc293-fa1e-4748-ba40-f1954730ed89.jfif 8
robas69 Opublikowano wczoraj o 13:53 Opublikowano wczoraj o 13:53 Super, ze lotnisko żyje. Pozdrowienia dla Was, szczególnie dla Tomka. 1
Jerzy_R Opublikowano wczoraj o 16:21 Opublikowano wczoraj o 16:21 3 godziny temu, robas69 napisał: [...] lotnisko żyje. I tu się można zdziwić... ale niekoniecznie tak jest
Andrzej Klos Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Bardzo ladna to elektryczna Wrona!
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flyszman Opublikowano 9 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 godzin temu Relacja zdjęciowa z popołudniowej części zlotu. VID-20260912-WA0031.mp4 VID-20260912-WA0032.mp4 VID-20260912-WA0033.mp4 VID-20260912-WA0038.mp4 VID-20260912-WA0039.mp4 5
horn3t Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu To był przyjemny i bardzo fajny dzień miło było zobaczyć starych znajomych jak i poznać nowe twarze, na południowej sesji widać też frekfencja spora i masa wspaniałych modeli. Niestety jednak to pozory i chyba ostatni "oddech" przed ostateczną agonią tego miejsca hucznie zwanego "Lotnisko Modelarskie Fordon".
AdrianWik Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak widać po wczorajszym wydarzeniu wystarczy dać znać że coś się dzieje i chętnych nie brakowało, więcej optymizmu🙂🛩️ 1
kaczma2 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Niedziela. Byłem krótko. Zrobiłem krótki film ale i tak za długi. Przy wstawianiu odrzuciło. 3
kaszalu Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Dzień drugi,też było super , nalatałem się !!😁👍🤩 3
Rekomendowane odpowiedzi