Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uf jak gorąco, co za skwar.
No właśnie jaki skwar? Piękna pogoda, powietrze cudne, że aż chce się oddychać
(kwestia tylko taka, że zależy o której wyjdzie się polatać :) )
post-8117-0-80216700-1439333245_thumb.jpg

Około godz 22:40 przyleciała jeszcze jedna zmiana (obudziły się nietoperze) ;)
post-8117-0-65459600-1439333244_thumb.jpg

Eskadra badawcza "drogi mlecznej" :D
post-8117-0-35817200-1439333245_thumb.jpg

PS. Polataliśmy i powspominaliśmy, jak to już kiedyś się latało za ciemka (wtedy to było tak rześko, że herbatka w termosie stała) :D

• Lubię to 2
Opublikowano

... a niech wchodzą i przychodzą (do nas na lotnisko) zainteresowani modelarstwem :)
Choć sam ostatnio nie mam za wiele czasu na latanie, jak to się mówi "raz nad wozem, raz pod wozem"
( jak widać na zdjęciach, ostatnio było dosłownie pod "wielkim wozem" :lol: ).

Z resztą zawsze można popatrzeć na innych modelarzy  ;) 

Opublikowano

Witam serdecznie kolegów, byłem, widziałem, latałem. Będę pokazywał się z wielowirnikowcami, takim małym hubsanem, nazwanym przez Krzysztofa "szerszeniem" oraz nieco większym dronem Walkera Runner 250 do ambitniejszego latania. Póki co przede mną dużo nauki stąd przychodzę z latającą kosiarką rano, około 8-9 tej co by ofiar nie było za dużo. P.S. znaleziony pakiecik Lipo to właśnie mój więc napiszę na PW ws odebrania zguby.

Pozdrawiam

Grzegorz (Fordon)

Opublikowano

Witam kolegów modelarzy :)

Jako, że raczkuję w dziedzinie pilotażu, chciałbym zapytać, czy jest możliwość żeby ktoś pomógł mi w tej kwestii :) do dyspozycji mam motoszybowiec graupnera 1.9m i kilka innych modeli. Dobrej pory odbyłem z 30 lotów szybowcem plus symulator...

Muszę też w końcu trafić na lotnisko :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.