kaszalu Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Profecha ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Model Solius fajnie się nim lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dla mnie super ! Polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav309 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam Kolegów. Dzisiaj byłem na lotnisku i znalazłem małego lipola 1S. Jak ktoś zgubił to niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Uf jak gorąco, co za skwar.No właśnie jaki skwar? Piękna pogoda, powietrze cudne, że aż chce się oddychać(kwestia tylko taka, że zależy o której wyjdzie się polatać )Około godz 22:40 przyleciała jeszcze jedna zmiana (obudziły się nietoperze) Eskadra badawcza "drogi mlecznej" PS. Polataliśmy i powspominaliśmy, jak to już kiedyś się latało za ciemka (wtedy to było tak rześko, że herbatka w termosie stała) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Kross, jak dotąd było 91 wejść na film z 10 czerwca, z Twoim modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 ... a niech wchodzą i przychodzą (do nas na lotnisko) zainteresowani modelarstwem Choć sam ostatnio nie mam za wiele czasu na latanie, jak to się mówi "raz nad wozem, raz pod wozem"( jak widać na zdjęciach, ostatnio było dosłownie pod "wielkim wozem" ).Z resztą zawsze można popatrzeć na innych modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giersza Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam serdecznie kolegów, byłem, widziałem, latałem. Będę pokazywał się z wielowirnikowcami, takim małym hubsanem, nazwanym przez Krzysztofa "szerszeniem" oraz nieco większym dronem Walkera Runner 250 do ambitniejszego latania. Póki co przede mną dużo nauki stąd przychodzę z latającą kosiarką rano, około 8-9 tej co by ofiar nie było za dużo. P.S. znaleziony pakiecik Lipo to właśnie mój więc napiszę na PW ws odebrania zguby. Pozdrawiam Grzegorz (Fordon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Dzisiejsze popołudnie na łące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Od pewnego czasu trwały prace przy znaku rozpoznawczym naszej szybowcowej góry, która była już dość mocno zapuszczona. http://express.bydgoski.pl/329151,Mewy-znow-na-zboczu-Spod-zarosli-wylania-sie-Gora-Szybownikow.html Efekt końcowy: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pięknie. Kiedyś widziałem ją podczas odwiedzin u szwagierki i dalej będę ja widział. Piękna inicjatywa. Brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzisiaj udało się polatać i to całkiem fajnie Poznajecie ten model? Mamy nadzieję już niedługo zobaczyć go znowu w powietrzu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jest moc nie boi się wiatru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Czy ta wilga lata ? Czy tylko kołuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 no właśnie cały czas czekamy na film z lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie umiem latać i filmowac , jak chcesz film to się pytac tych to filmowali telefonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam kolegów modelarzy Jako, że raczkuję w dziedzinie pilotażu, chciałbym zapytać, czy jest możliwość żeby ktoś pomógł mi w tej kwestii do dyspozycji mam motoszybowiec graupnera 1.9m i kilka innych modeli. Dobrej pory odbyłem z 30 lotów szybowcem plus symulator... Muszę też w końcu trafić na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witaj Jeśli odbyłeś 30 lotów, to chyba przesadzasz z tym raczkowaniem... wpadaj na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 krótkich lotów.... poza tym nigdy nie latałem niczym z silnikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 taki mam plan. chodzi bardziej o pomoc przy pierwszych startach itp no i jak trafić na to lotnisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi