RomanJ4 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 "Szlag by trafił, Ewa, zginęło mi jedno żebro..." "Odkąd kupił model, ogród jest perfekcyjnie przystrzyżony.." 1
Kross Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Z, czy bez?Wiadomo, że lepiej wygląda z "malowaniem" Podobno do zrobienia imprezy w domu wystarczy modelarz i trochę plastiku Bynajmniej na początku imprezy
robertus Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Nie dowcip, ale powoduje usmiech na twarzy 1
Kross Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Z góry sorry za wulgaryzm, ale to w trosce o zdrowie.Więc zamiast tłumaczyć, że lepiej najpierw odłączyć pakiet (lub zgasić silnik), a potem grzebać przy modelu, taka tabliczka przemawia bardziej: 2
Łukasz99 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Patrząc na niektóre projekty dronów, nie wypada się nie zgodzić
engelbert Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Tu akurat niema się z czego śmiać. Byłem światkiem na lotnisku, jak spacerowicz oberwał holownikiem w głowę, bo nie umiał przeczytać tablicy (tablic) ostrzegawczej, bez obrazka, nie znał niemieckiego. Przyszedł i usiadł sobie na trawie, na podejściu do lądowania a jak tam potem doleciałem, to trzyletni syn stał obok w szoku bo ojciec już leżał we krwi.
robertus Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 W sumie powinno byc w dziale od czego zacząć 4
Marcin K. Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 A to nie przypadkiem skaczące bomby służące do niszczenia tam?
Rekomendowane odpowiedzi