marpiso Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ze sklepu elektrycznego, albo z działu elektrycznego Praktikera, Castoramy, Obi itp. Są różnej wielkości a przez to różnej średnicy tulejki. Do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A czy można np. z czegoś ją wyciągnąć ? Bo nie za bardzo mam dostęp do takiego marketu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Z puszki w ścianie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSalis Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ale kto powiedział, że musi to być market. Idź do sklepu elektrycznego i kup listwę montażową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No właśnie mieszkam w takiej dziurze że 3km ode mnie jest spożywczy jeden! :x Nigdzie dość blisko niema takiego sklepu więc myślę czy można by skołować coś z odzysku. PS. czy można by to np. z kompa starego wyciągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Wejdź na stronę arthobby.pl ->akcesoria do szybowców, strona druga, artykuł A0029. Te kostki z zaciskami mają w osobnej sprzedaży, choć nie ma ich w sklepie internetowym. Ale jeżeli podeślesz im maila, to zapewne sprzedadzą ci z 20szt. Koszt ok 2zł za komplet - zacisk, z blokadą. http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p199,koncowka-ciegna-quicklock-fi-1-mpj2764 Tu masz "trochę" droższe. Możesz też kupić Snapy i po prostu przełożyć ich bolce przez otwory w dźwigni serwa. Warto do tego wybrać snapy z bolcem metalowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mógłby mi ktoś dokładniej wytłumaczyć jak mam zrobić te nawiasy? Tak wogole to poszperalem w gratach i znalazlem dyskietke IDENTYCZNĄ jak twoja 4D 2 wheel mouse nawet zdjecie sie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Na początku tego wątku na jednym ze zdjęć jest pokazane jak one wyglądają. Ja montująć swojego RWD 5 wykonałem zawiasy 7mmx15mm x 4szt. w SW. Latam i nic się z nimi nie dzieje . http://img182.imageshack.us/i/66420130lf3.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 okej ale ja mam je jakos wcisnąć w depron czy przykleić od dołu czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Robisz nacięcia po środku depronu i smarujesz polimerem delikatnie i wsuwasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 witam może nie w temacie ale mam pytanie co do środka ciężkości w rwd czy standardowo w jednej trzeciej skrzydła czy może inaczej kto ma rwd niech odpisze z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Środek ciężkości modelu powinien się znajdować od 41 do 55mm od krawędzi natarcia. Ja mam w swoim ustawione 50mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 sluchajcie doszedł do mnie silnik i mam takie pytanie : jak go mam zamocować? Mam taką jakby plastikową obudowę, mam ją przykleić do samolotu? tylko jak zachować kąt prosty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 adaś jaki silnik? nie jesteśmy jasnowidzami... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerSalis Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wrzuć fotkę lub linka do silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam Spodobał mi się ten model. Czy taki napęd wystarczy? Śmigło 7x4. Ciąg ok 570g. Pakiet 1000mAh 3S. Regiel 15A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 MROX, spokojnie wystarczy, co prawda lepszy by był silnik o mniejszym kV idealny jest CF 2822 ale na tym też polatasz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dzięki To będę budować. Innego nie mam niestety silnika wolnego. Mam jeszcze jeden o niższym KV ale ma ciąg około 1kg a taka moc będzie tylko szkodzić w lataniu i zwiększy wagę modelu. Znowu depron będzie walał się po całym domu. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To ile Ty chcesz mieć ciągu? 1kg spokojnie wystarczy ,aż będzie nad to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.