amks22 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Coś te stare namiary się rozjechały , te powinny rozwiać wątpliwości o naszej lokalizacji 49°54'50.2"N 19°12'10.0"Ewystarczy wkleić w google maps lub nawigację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeśli nie będą wam przeszkadzać moje piankoloty, to chętnie się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przybywaj zdecydowanie ! . Nie ma żadnych wytycznych odnośnie rodzajów modeli ,zapraszamy z wszelakimi latadałami .. Jedynym warunkiem jest opanowanie podstawowych zasad lotu modelu-umiejętność startu ,lądowania ,bezpieczny /kontrolowany lot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Informuję iż przygotowania do pikniku idą pełną parą . Co prawda prognozy są pół na pół jednak wierzymy że warunki pozwolą na jego odbycie się -zdecydujemy ostatecznie w piątek o czym poinformuję tutaj -ostatecznie termin przesuwamy o tydzień. Miło mi poinformować że sklep ABC-RC ufundował fajne gadżety ,nagrody min.smycze,rzepy mocujące,krzesła,ładowarkę,modele,skrzynki na aparaturę. Nasi domowi kucharze też nie próżnują i wymyślają jeden przez drugiego ciekawe wypieki . Kilka fotek z dzisiaj skoszonego lotniska,miejsca jest ogrom (jak na nasze warunki),skoszone zostało drugie tyle pasa co użytkujemy na codzień (widać jaśniejszą cześć i ciemniejszą). Zapraszamy serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mam nadzieje ze wypali, za tydzien przylatule spit na piknik do Krakowa, muszę go zobaczyć na żywo Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Co prawda mamy kawał drogi do was na lotnisko ale myślę ze Andrychów dopisze, bo parę osób się wybiera pozdrawiam (WUJEK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ogłaszam iż planowany piknik jak najbardziej odbędzie się . Co prawda pogoda nie jest super ale prognozy nie przewidują deszczu ,trochę może powiać ale znając niektórych to żadna przeszkoda. Ostatecznie pod zadaszeniem pojemy placków,kiełbasek popijemy kawą,herbatą pogadamy . Więc do jutrzejszego zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No zakończyłem piec sernik !!!!! palce lizać. Wszystko przygotowane idę odpalać silnik w Reaktorze bo chyba mu odbiło z wrażenia i nie chce palić. Więc do porannego spotkania pogoda będzie na 100% pytałem Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak tam Rafi ? Co robimy ? Nie chcę siać paniki i nie boję się zmoknąć ale za oknem ciekawie nie jest. Trochę dygam żeby tego sernika nie zalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie siej paniki Wojo . Zaraz wybywamy na lotnisko i póki kropla nie spadnie -a wierzę że nie i nic na to się nie zapowiada, to twardo robimy imprezę.. Jeśli jednak lunie (fuck-przepraszam) to proste że rezygnujemy i spotykamy się za tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Nie sieję (pisałem przecie) Spoko ja już jestem spakowany (prawie) Wczoraj do drugiej ładowałem pakiety. Też się zaraz zbieram, więc do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pogoda na dziś dla Kęt i Nowej Wsi. Z reguły wg tego się sprawdza. Więc powinno być OK. model COSMO Sobota 21.06.2014 GODZINA TEMPERATURA °C(ODCZUWALNA) CIŚNIENIE WIATR OPIS 2:00 11 (8,3) 961 hPa 3 m/s Zachmurzenie całkowite 5:00 11 (8,3) 961 hPa 3 m/s Pochmurno, okresami przejaśnienia 8:00 12 (7,8) 961 hPa 4 m/s Zachmurzenie całkowite 11:00 13 (7,8) 962 hPa 5 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego 14:00 15 (9,4) 961 hPa 6 m/s Zachmurzenie całkowite 17:00 16 (11,6) 961 hPa 5 m/s Pogodnie 20:00 13 (10,5) 962 hPa 3 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 23:00 12 (9,4) 963 hPa 3 m/s Zachmurzenie całkowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzięki za wyczerpujące info Xan86 - zgłoś się do mnie. Za takie dobre info masz u mnie smyczkę Już chyba nawet widziałem jakiś promyczek słońca za oknem Dobrze będzie. W kupie siła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 No to i ja się pakuje, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 dajcie jakieś zdjęcia i filmik z pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ha, zdjęcia pewnie się pojawią jak Koledzy wrócą, a piknik przecież ciągle trwa Udało mi się zajrzeć na chwilkę, wiatr był trochę za duży jak na mój malutki szybowiec więc bardziej oglądałem niż uczestniczyłem. Dziękuję za gościnność, a szczególne podziękowania za przepyszne ciasta oraz kiełbaski z grila. Pycha! Na pikinku bardzo miła atmosfera w asyście abc-rc.pl, polecam za rok jeżeli ktoś niezdecydowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam, Tak na szybko kilka fotek z Pikniku. Więc za rok się spotykamy tak wszyscy postanowili. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja też wrzucam parę fotek, a później jakieś filmy, które udało mi się nagrać. Także w imieniu wszystkich organizatorów dziękujemy za liczne przybycie, pomimo pogody, która nas trochę postraszyła i tak jak piszę Marek spotykamy się wszyscy za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 było bomba nawet niby deszcz nikogo nie przestraszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Link do galerii : https://drive.google.com/folderview?id=0B2kJukLX4S3TTy1RbWU4UUtDSlk&usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi