Paweł Prauss Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zastanawiałem się nad Veritasem, ale moje upodobanie do polerowanego mosiądzu zwyciężyło i naprawdę jestem bardzo zadowolony. Choć z pewnością różnica między Twoimi a moimi strugami jest taka jak pomiędzy BMW i Mercedesem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Poniżej zamieszczam zdjęcia moich najlepszych (dosłownie) narzędzi, które dostałem od swoich córeczek w związku ze zbliżającym się dniem ojca: Narzędzia są wykonane z czekolady, a jak smakowały napiszę wkrótce :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Widzę, że powierzchnia wzmocniona hartowanym nugatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hehee..,czyli,siedzą w temacie ,pozdrówko dla córek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Było i minęło niestety. Najlepsze brzeszczoty do włośnic jakie były produkowane w Polsce to ostrza z Andrychowa produkcji rzemieślnika Szpaka. Cięły jak laser i nie były ani kruche ani wiotkie. No ale Szpak to stary mechanik i przede wszystkim modelarz .Już nie do nabycia a szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jeśli natomiast o tytułową piłkę chodzi to znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/pr...4342286834.html i nie mogąc się oprzeć chęci posiadania fajnego narzędzia, zaraz kupiłem , z opisu wynika, że sprzedający ma ich więcej... Piłka doszła, zaciekawiła mnie sygnatura na niej WSZ Kraków....nie było łatwo znaleźć, ale się udało: http://zootech.com.pl/O%20firmie/index.php nota bene mam w domu inną piłkę tej firmy,obie wykonane bardzoooo ładnie. Fajna, Polska firma, której wcześniej nie znałem. A z tego co widzę to piłki kabłącznice mają nadal w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszmarnykarol32 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam Panowie odgrzebuje trupa , potrzebuje piłki włosowej główne zastosowanie będzie to cięcie metali kolorowych i nierdzewki - możecie doradzić jaka oprawka będzie dobra i brzeszczoty które się do tego nadadzą ? Cięcia będę wykonywał w linii prostej lecz potrzebuje "cienkch" brzeszczotów żeby przewlec przez element i wycinać w nim np otwór 10x4x4 mm Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Do wyboru http://alco.com.pl/oprawy-do-brzeszczotow,c172.html http://alco.com.pl/brzeszczoty,c171.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszmarnykarol32 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 A brzeszczoty jakie polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Używam Vallorbe głównie do cięcia miedzi i mosiądzu. Szczerze mówiąc nie sprawdzałem jak z twardszymi materiałami ale powinny się spisać, są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Glardon Vallorbe są najlepsze na świecie :-)) POLECAM!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi