piorog Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ściągnąłem go zainstalował się ale nie można przypisać kanałów nie otwiera się okno nadajnik oczywiście skalibrowanyw Windowsie ale i tak to nic nie dało ponieważ nie otwiera się okno pprzypisania kanałów wszystko żyje swoim życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Widzisz kontroler, w menu Radio - select game controler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 witam , panowie czy ten symulator da sie jeszcze pobrac za free, bo mi padl dysk w kompie i poszły mi wszsytkie dane łącznie z symulatorem, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Da się. Akurat wczoraj pobierałem na W10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 mi wyswietla sie ze strona nie osiagalna. co to jest W10? windows 10?? ja nie moge cos pobrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tak Windows 10.Spróbuj za moment. Może mają jakiś problem z serwerem.Albo wejdź na stronę i nawiguj do software i tam znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Fajny darmowy symulator,potem zobaczę czy moja aparatura da się z kompem skalibrować EDIT hehehehe działa na i10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 dzięki mialem problem z kompem, ale pobralem za pomoca telefonu i juz mam go na kompie , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Czy ten kabelek się nada:http://allegro.pl/interfejs-symulator-usb-fms-xtr-adaptery-cd-i6685515580.html? Mam aparaturę turnigy 9XPRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 On chyba działa tylko pod XP więc odpada na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Cześć, czy ktoś próbował podłączyć Taranisa X9D i jakim kabelkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Włączasz Taranisa, podłączasz kabel usb, włączasz symulator, konfigurujesz i wszystko gra (u mnie na windows 7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodi Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Multiflight wygląda "przednio", nigdy nie bawiłem się tego typu symulatorem ale myślę że przydatna rzecz dla kogoś kto się uczy pilotażu. Czytając temat zastanawiam się czy z turnigy 9XPRO na win 10 ruszy tylko nie mam kabelka, może ma ktoś zbędny wcześniej wymieniony kabelek na zbyciu? Nie chciałbym przepłacać za rzecz która może okazać się zbędna. Oczywiście myślę o odkupieniu kabla.PSKabelek zamówiłem jeśli u mnie się nie sprawdzi to będzie do sprzedania. Wczoraj dostałem kabel, podłączyłem na chwilę ale mam problem z kalibracją chyba bardziej to wynika z mojej niewiedzy niż z przyczyn technicznych. Mimo tego udało mi się polatać przez chwile jednym z modeli, dobrze że to nie real . Zastanawia mnie czy dioda na wtyczce usb ma mrugać czy nie bo u mnie po podłączeniu do komputera ciągle mruga? Udało mi się skalibrować Multiflight z turnigy 9XR działa dobrze mam Win10. Krótki test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckydan Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Witam, próbuję tego symulatora, ale nie mogę w windowsie ustawić steru kierunku po prostu drążek reaguje tylko na gaz. drugi drążek działa prawidłowo. Używam FS-i6. Mógłby ktoś pomóc jak to ustawić. Podczas kalibracji w windowsie - system widzi tylko trzy przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Wygląda na to, że sterowników nie masz i jedziesz na jakimś windowsowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckydan Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nic nie wgrywałem, próbuje ustawić na tym do gier, ale słabo się w tym orientuję, bo nigdy żadnych joystików nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Aaa, masz gamepada? To jest analogowy pad, z dwoma grzybkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckydan Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Hmm nawet nie wiem co to jest, to chyba tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Wiesz, tak odpowiadasz, że nie wiadomo co masz, co podłączasz i co konfigurujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckydan Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Mam radio Flyskay-i6 podłączam przez USB w kontrolerze gier windows go widzi. ale przy kalibracji pokazuje trzy przyciski 1,2,3 Po skalibrowaniu działa na jednym drążku gaz, na drugim lotki i wysokość. ster kierunku nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi