idfx Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 .. a może potrzebna by ktoś inny nie miał kłopotów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 .. a może potrzebna by ktoś inny nie miał kłopotów ? Że tym się zgodzę ale wątek chyba dotyczy innego tematu Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 zrobiłem nowy obiektyw do obudowy gopro 1 coś na wzór nowego wynalazku blurfix: Pytanie - co to za kuleczki wkładają, coś co wchłania wilgoć czy z innej przyczyny? ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tak, on coś mówi tam: anti-fog.... coś tam, nie wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No właśnie też nie bardzo mogłem zrozumieć ale coś mi tak właśnie podpowiadało. Ciekawe co w naszych warunkach mógłbym włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Zawartość wkładów pochałaniaczy wilgoci, może w środku sa kulki. Albo silica gel, do kwiatów, też chłoną wilgoć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 W sumie może nie będę potrzebował. Ta z linku youtube jest skręcana natomiast moja z tego linku: http://jazzandflyfishing.com/?p=2256 jest klejona. Ale może na wszelki wypadek warto coś wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Fakt .. gość mówi jakby był dobrze nawalony .. mówi "anti fog pellets" - pellet to najprościej - śrut / śrucina itp. Może władować ziarenka ryżu .. ? EDIT: Pellet to też po angielsku po prostu "kuleczka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Właśnie poczytałem trochę i można również ryż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ryż jest znanym pochłaniaczem wilgoci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dziś sprawdziłem w wodzie "mój" patent w wodzie. Na szczęście nic nie przecieka. Ale i na nieszczeście niechcący usunąłem moje - powtarzam mojej osoby - fotki w wodzie. Zostały tylko filmy ale to pózniej w domu do obrobienia. Fotka obudowy wykonana gopro więc słaba ale widać co i jak. Wkłatki anty fog jednak włożyłem - to te białe prostokąciki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dziś wykonałem testy w mojej prywatnej rzeczce . Jak widać pogoda kiepska ale podwoda to już inna je bajka :DNie wiem czy wyświetlane są w kolejności ładowania. Na pierwszej pod wodą moment wzburzenia piasku od opadającej kamery. Z całej przebudowy jestem baaaardzo zadowolony i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 I jeszcze raz ale lepsze zdjęcie samej konstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Fotki z dzisiejszej sesji . Nie ma to jak wypoczynek gdziebądź po ciężkim dniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi