robert.pilot Opublikowano 8 Stycznia 2023 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Godzinę temu, jarek996 napisał: latacie dzisiaj ??? Llatałem tydzień temu...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Odwiedzilem Was dzisiaj, ale nikt nie czekal ? 4
robert.pilot Opublikowano 8 Stycznia 2023 Opublikowano 8 Stycznia 2023 2 godziny temu, jarek996 napisał: Odwiedzilem Was dzisiaj, ale nikt nie czekal ? Szkoda, że wcześniej nie dałeś znać... Na dzisiaj miałem inne plany...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Jestem z cora na krotkiej wycieczce Berlin - ZG. Jutro wylatuje z powrotem do Szwecji . Dzisiaj nie wialo, bylo cieplo, wiec zaryzykowalem. Postaram sie moze w lecie wpasc z czyms do latania. 3
robert.pilot Opublikowano 8 Stycznia 2023 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Ja oprócz Brown'a to nie mam czym latać (nie latam nitro w okresie jesiań-zima), Edge sprzedany, Sbach rozbity, Dromader w trakcie budowy no i MX już oklejany. Na wiosnę będę gotowy. Daj wcześniej znać, to się zgadamy...
robert.pilot Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Wczorajsze latanko... Jeszcze będzie krótki film... 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 8 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Lipca 2023 Dzisiejsze sobotnie latanie?? 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 30 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Lipca 2023 Piknik w Cigacicach 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 31 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Lipca 2023 Było magicznie;) w tej samej chwili na niebie tyle zjawisk. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 31 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Lipca 2023 Jeszcze kilka fotek. 7 1
ir3q Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Lotnisko na ten sezon skoszone, ale dziś (sobota 6.04.2024) - jakaś imprezka imieninowa - ktoś nawet przejechał samochodem przez płytę lotniska 1 2
robert.pilot Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Wczoraj trochę pokoszone i polatane. 3
Amadi Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Wczorajsze loty, gościnnie u Karola, który zorganizował spotkanie treningowe przed zawodami Imac. Na prawdę, bardzo fajne i zadbane lotnisko. Kilka fotek z wczorajszych lotów: 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert.pilot Opublikowano 14 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Lipca Wczorajsze koszenie, latanie i dymienie...💪 4 1
Ares Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Muszę w końcu podjechać i się przywitać z Wami w Cigacicach. Czasami zaglądam tam bedąc na przejażdżce motocyklem ale jakoś nie mogę trafić na piękną Iskrę czy Spitfajera albo mxa Roberta. Chętnie zobaczę tak efektowne modele 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 27 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Lipca Taki oto piknik w Cigacicach 13
Rekomendowane odpowiedzi