marcini59 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nagrywam serię filmików DIY, może komuś się to przyda 3
WALDENGERD Opublikowano 12 Czerwca 2021 Opublikowano 12 Czerwca 2021 SUPER - fajnie, że zrobisz serię filmików ? 1
WALDENGERD Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Jakieś 4-dni temu nabyłem używaną, ale jak nową ( 4-5 razy użyta) apkę pistoletową 4-kanałową po okazyjnej cenie: TrackStar D-Spec TS4G 2.4GHz 4-Channel - Cztero-kanałowy system radiowy Trackstar D-Spec TS4G 2.4GHz wyposażony jest w żyroskop połączony (wbudowany) do odbiornika 4CH. Posiada funkcję zdalnego wzmocnienia czułości żyroskopu , którą można regulować za pomocą pokrętła na nadajniku. Przenaczona jest nie tylko dla drifterów - można ją wykorzystać przy ścigaczach i szuwarkach ....... 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcini59 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Czerwca 2021 Witam, kolejny odcinek 4 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcini59 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Czerwca 2021 I kolejny, miłego oglądania 4 1
WALDENGERD Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Marcin - wyobraź sobie, że Twoje filmiki przydadzą mi się jak dojdę do lepszej sprawności .... ??
marcini59 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 No i lecimy dalej kolejny filmik. 3
J-23 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 może by tak wydzielić osobny temat w sprawie kociołka w którym byłyby wklejane filmy bo tak to się to zakopie za chwilę nowymi postami
marcini59 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Słuszna uwaga chyba tak zrobię aczkolwiek nie wiem czy zainteresuje to większe grono modelarzy ?
kaszalu Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zrób tak - zawsze się komuś przyda !!?
marcini59 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Chym ... tylko w jakim dziale to umieścić ? na tym forum nie ma działu o silnikach parowych są elektryczne i spalinowe tylko ?
Konrad_P Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Może w dziale Warsztat. Ja od razu przypnę ten wątek żeby zawsze był u góry. 3
WALDENGERD Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Marcin - ja na pewno skorzystam i to w nie dalekiej przyszłości ? A teraz z innej beczki - długo poszukiwane pasażerki wysokości 7cm wykonane z sylikonu i w ubrankach do motorówek, parostatków i innej maści średnich łajb pływających. Co ciekawe - to, że sprzedawane były jako "breloczki" - najważniejsze, że mi pasują i odpowiadają ? A oto panienki:
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Niechcem ale muszem. Chłopaki tylko się nie obraźcie ale coś z nami na starość chyba nie tak. Bawimy się samolocikami, łódeczkami a teraz jak widzę i laleczkami.
WALDENGERD Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Konrad_P - przeczytaj dokładnie post to będziesz wiedział po co laleczki - i nie strzelaj pochopnie bez zastanowienia ślepakami ( w Twoim przypadku "Nie chcem, ale muszem" czytać dokładnie i ze zrozumieniem !! ) ?
Konrad_P Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Waldemarze, nie zrozumiałeś mojego postu. Nie chciałem zaśmiecać wątku ale nie mogłem się powstrzymać aby w żartobliwy sposób nie skomentować. To był żart! Osobiście bardzo mi się podoba Twój pomysł. Ale przyznaj czy to nie jest zabawne w POZYTYWNYM sensie, że starsza młodzież kupuje SOBIE laleczki aby się nimi bawić, cokolwiek by to znaczyło. OK skoro mój post tak bardzo Ci się nie spodobał to za chwilę usunę i swoje oba posty oraz Twój. Zostanie ten twój ze zdjęciami pasażerów.
WALDENGERD Opublikowano 23 Czerwca 2021 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Konradzie nie mogłem Twojego postu przyjąć w inny sposób jak żartobliwy - nawiasem mówiąc, swoje modele wyposażam w tego typu gadżety - a dlatego, że jest to frajda dla maluchów i zaczynają się modelarstwem interesować - spróbuj, a będziesz mieć dużo radości ( nie musisz usuwać postów od czasu do czasu musi być wesoło ) ?
Rekomendowane odpowiedzi