ssuchy Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiesław, np. w darmowym IrfanView otwierasz fotkę. Później Image i Rotate Right (i zapisujesz: File/Save as), ale przy okazji możesz również dostosować plik do forum (również te bez obracania i innych działań). Ja to robię tak z plikami foto z mojego 5M pikselowego aparaciku w komórce: Otwieram w Irfan fotkę i w okienku skali (przy znaczkach lupek +/-) wpisuję 40% i zatwierdzam. Następnie: Image i Resize/Resample i w okienku Width wpisuję 40 i zatwierdzam i zapisuję przetworzony plik (File/Save as). Można również (jak się ma czas i taką potrzebę) poprawić jasność i kolory fotki (Image/Color correction). Robi się to szybko i sprawnie (po jakimś czasie wręcz odruchowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jakie silniczki używacie do tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Silnik o ciągu 110g. W hobbyking juz go nie ma. 2000kv. 10g wagi. https://hobbyking.com/hobbyking/store/__5358__18_11_2000kv_Micro_Brushless_Outrunner_10g_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Witam Mam prośbę czy ktoś mógł by mi tez wysłać plany tego modelu patyczaka ? Mój e-mail afolwaczny9@gmail.com . pozdrawiam i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi