Skocz do zawartości

Gdzie szukać kawałka pnia lipy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz dopiero doczytałem że akcja pień nie aktualna a miałem pytać czy nie lepiej kantówka lub dechy a ten pień to mi się tylko z bombą kojarzył a zanim by do Warszawy dojechał to pewnie by tak czy tak na cztery kawałki popękał :)  

Opublikowano

Deski,ośnik -co to może być ? Jak deski to już bez kory więc ośnik  taki wgłębny.Stawiałem na ul dla latających pszczół ale to nie to. Co to może być ?

Opublikowano

Wszystko się wyjaśni, jak założymy oficjalnie wątek.

To nie kokieteria, że nie ujawniamy projektu na tym etapie. Po prostu sam projekt ma dopiero parę dni i będzie jeszcze długo dojrzewał. Co nie przeszkadza temu, że na razie Tomek będzie strugał klocek, a jednocześnie będą trwały prace koncepcyjne. Czasu na ukończenie projektu mamy dużo - jak myślę, do wiosny :)

Opublikowano

Jak Bartek z Tomkiem razem się za coś zabierają to można się spodziewać jedynie czegoś naprawdę niezłego aż strach pomyśleć co to może być ;)

Siadam na widowni i czekam cierpliwie na ciąg dalszy.

PS. Powinniście jeszcze z kilkoma osobami z forum założyć "Klub Ekstremalnych Modelarzy" patrząc na Wasze wyczyny :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Deski lipowe przyjechały. Dalsza relacja już w październiku, bo we wrześniu jadę do kolegów modelarzy w Grecji, Albanii, Czarnogórze, Chorwacji i Słowenii  :P

14991921782_d8aacdf868_z.jpgDSCN7863 by TeBeWAW, on Flickr

Opublikowano

Deski ułóż w sposób kontrolowany, aby przez wakacje się nie wyboczyły. Z tego co czytałem to planujecie je kleić. Może warto taką kanapkę zrobić przed wyjazdem?

Opublikowano

Tak, macie rację. Ale chyba przed sklejeniem pójdą na grubościówkę, bo nie są całkiem płaskie.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Na razie szukam dojścia do ruskiej mafii, bo mój stolarz klei mi deski lipowe już pół roku :-)

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.