robertus Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Amfibia? I chcieliście strugać to z jednego klocka drewna? Jak piroga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja będę strugał z jednego kawałka. Potem Bartek będzie robił skorupę z formy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Teraz dopiero doczytałem że akcja pień nie aktualna a miałem pytać czy nie lepiej kantówka lub dechy a ten pień to mi się tylko z bombą kojarzył a zanim by do Warszawy dojechał to pewnie by tak czy tak na cztery kawałki popękał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 I,tak wpuściłeś Grześka w maliny,a tak się chłopisko starało (to,do Tomka )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 He he a już był plan , dam gnatka lipowego to może pokażą jak samoloty budować i cały misterny plan diabli wzięli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Deski,ośnik -co to może być ? Jak deski to już bez kory więc ośnik taki wgłębny.Stawiałem na ul dla latających pszczół ale to nie to. Co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Wszystko się wyjaśni, jak założymy oficjalnie wątek. To nie kokieteria, że nie ujawniamy projektu na tym etapie. Po prostu sam projekt ma dopiero parę dni i będzie jeszcze długo dojrzewał. Co nie przeszkadza temu, że na razie Tomek będzie strugał klocek, a jednocześnie będą trwały prace koncepcyjne. Czasu na ukończenie projektu mamy dużo - jak myślę, do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 hmmm... u mnie na działce chyba lipa się rozrasta... może coś z tego da się wystrugać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jak Bartek z Tomkiem razem się za coś zabierają to można się spodziewać jedynie czegoś naprawdę niezłego aż strach pomyśleć co to może być Siadam na widowni i czekam cierpliwie na ciąg dalszy. PS. Powinniście jeszcze z kilkoma osobami z forum założyć "Klub Ekstremalnych Modelarzy" patrząc na Wasze wyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na razie możemy tylko powiedzieć, że będzie w skali 1:5 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 7,5 m sam kadłub oryginału? To mi na Nikol A-2 pasuje. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Deski lipowe przyjechały. Dalsza relacja już w październiku, bo we wrześniu jadę do kolegów modelarzy w Grecji, Albanii, Czarnogórze, Chorwacji i Słowenii DSCN7863 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na takie wycieczki to zrób sobie małego quada i ponagrywaj widoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Deski ułóż w sposób kontrolowany, aby przez wakacje się nie wyboczyły. Z tego co czytałem to planujecie je kleić. Może warto taką kanapkę zrobić przed wyjazdem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 nie trzeba ich rozpakować? Tak w folii nie oddychają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tak, macie rację. Ale chyba przed sklejeniem pójdą na grubościówkę, bo nie są całkiem płaskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzieje się coś w temacie czy zrezygnowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Broń Boże. Koncepcyjnie rozciągnęliśmy w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na razie szukam dojścia do ruskiej mafii, bo mój stolarz klei mi deski lipowe już pół roku :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi