Bojan Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Jestem pod wrażeniem dokładności i staranności wykonania modelu, trzymam kciuki z pomyślny oblot ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekLatacz Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Genialne wykonanie. Jestem pod wielkim wrażeniem tego modelu oby tak pięknie latał jak wygląda. Powodzenia w oblocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Piękny model, wykonanie robi ogromne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 W dniu 12.09.2014 o 22:15, grzes napisał: Witam . Budowę rozpocząłem w Lutym 2012. To poczekaj juz z oblotem do lutego 2022 . Bedzie przynajmniej jakas pelna rocznica ? Podziwiam Cie za wytrwalosc . Tak dlugo, jak Ty ten model budujesz , to ja prawie z zadna baba nie wytrzymalem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: to ja prawie z zadna baba nie wytrzymalem nie równaj modelu z babą...model nie marudzi edit.....ale model genialny...respect??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Godzinę temu, d9Jacek napisał: nie równaj modelu z babą...model nie marudzi Ale kasę też potrafi wyciągnąć, więc... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi