Elkojote Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 No fakt dopóki wieku nie ujawnią to nie ma co radzić bo może się okazać że to już piąta dziewczyna brata a brat ma 11 lat ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mój brat ma 10 lat To mama mi roztrzaskała model (wo góle to ja nie mam najlepszego życia) Pozdrawiam OP Ps lotnik najlepiej rozumie lotnika,mój kuzyn interweniuje często bo bym całkiem zwariował nie tylko z modelarstwem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Patryk współczuje ci ja za to ojca miałem dupka i do dzis nim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Prawdę powiedziawszy komentarz ciśnie się na usta mocno niecenzuralny ... i pozwolisz kolego Patryku że pominę go milczeniem. Pal diabli dziewczynę brata bo to chwilowe jak mniemam a w jej wieku ciężko znaleźć "drugą kulkę" - tę od iskrzenia w głowie ... Ale to co napisałeś w ostatnim poście brzmi groźniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Przepraszam ale nic nie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 To mama mi roztrzaskała model (wo góle to ja nie mam najlepszego życia) No to Ci współczuję z całego serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dziękuje Teraz jak słyszę ze mam jest wkurzona to model wynoszę do stodoły,lub jak latam i mama mi w nerwach karze przyjść do domu to model zostawiam wam w krzakach Każdy ma jakiś krzyżyk w życiu Ale pocieszające za 3 latam ma 18stke Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ale pocieszające za 3 latam ma 18stke Pozdrawiam OP bravo uprzedziłeś mnie skoncz szkole znajdz prace i sie wyprowadź tego Ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kurcze, popatrz na to tak: "To tylko przejściowe kłopoty w drodze do celu." Jeszcze kilka lat i jesteś na swoim. Powodzenia i wytrwałości.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Poprost zazdroszczą Ci tak pięknego hobby , bo oni nie mają co sobą zrobić dlatego tak się dzieje. Modelarstwo uczy i wychowuje. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Próbowałeś tego ze swoja matką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Patryku, jeżeli problemy są faktycznie tak poważne jak przedstawiasz to nie zapominaj, ze są odpowiednie instytucje, które się tym zajmują. Z chęcią pomozemy. Nie jesteś z tym Sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moja rada tyczyła się dziewczyny brata. Mama to mama i powód jakiś miała. Jak myślę, to w tym zajściu bez winy młody Kolego nie byłeś A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Albo według mamy są ważniejsze sprawy (...) niż pasje własnego dziecka. Różnie bywa, ale mam zle przeczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 idefix powiem ci tak żadna matka nie powinna sięgać reki na swoje dziecko, a hobby to hobby nietykalne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie bronie "mamy" ... Wręcz odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Miałem się zemścić inaczej wziąś kosiarkę i skosić wszystkie kwiatki.(ale tego nie zrobiłem nie potrafiłem ) No ale jak mi pomogą instytucje,wezmą mnie do domu dziecka? AndrzejC Nie trzeba być winny żeby zostać brzydko potraktowany (znowu nie tak zawsze mam źle ale najczęściej) Mam nadzieje że to się jeszcze wszystko ułoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Patryku napisz mi na PW to cos poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Miałem się zemścić inaczej wziąś kosiarkę i skosić wszystkie kwiatki.(ale tego nie zrobiłem nie potrafiłem ) No ale jak mi pomogą instytucje,wezmą mnie do domu dziecka? AndrzejC Nie trzeba być winny żeby zostać brzydko potraktowany (znowu nie tak zawsze mam źle ale najczęściej) Mam nadzieje że to się jeszcze wszystko ułoży. a po co kosić polej wodą z solą hahaha zemsta słona jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dziękuje za zainteresowanie Ale proszę nie zaprzątajcie sobie głowy moimi problemami! Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie Jakoś sobie poradzę Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi