RobertK Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Tyle zostaje z jeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ach ,grubo . Można dowiedzieć się co teoretycznie wykazała "czarna skrzynka" ? powód crashu ? Wyciągnięta turbina w kosz czy do reanimacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Cytat z opisu filmu W trakcie gwałtownego zwrotu przy maksymalnej szybkości doszło do rozerwania skrzydła na skutek czego samolot runął na ziemię i się zapalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Młody model... 9 Października 2011r miał chyba pierwsze kolowanie? Też było to na Bednarach i też na zamknięciu sezonu. Piękny model. Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Cytat z opisu filmu No faktycznie jest w opisie info ocrashu ale nie otwierałem YT tylko odtworzyłem od razu i opisu nie zobaczyłem . Teraz wszystko jasne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Swoją drogą to daje do myślenia... Latanie turbiną poza lotniskiem to właściwie proszenie się o kłopoty. Dzisiaj 90mm EDF przeleciał mi "nad głową" ~250km/h i tak sobie myślę: a gdyby serwo strzeliło? Nie żebym nie stał tam celowo żeby poczuć podmuch na twarzy ...i nie robił zupełnie głupich rzeczy w życiu mając naście lat (np. zjechanie na rowerze z FISu w Szczyrku na pełnej pycie), ale powiem szczerze że turbin już się trochę boję. I jeszcze jedna myśl: Jak gość w tym wieku widzał ten model z takiej odległości? Mam 34 lata i fakt, pracuje ~55h tygodniowo przy komputerze, ale dla mnie 400m to już granica widzialności EDFa 70mm a pod pewnymi kątami nawet 200m to już ból zwłaszcza jak słońce jest nisko. Szacunek dla zawodnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 EDF'y 70mm są 3x mniejsze od tego potworka z filmu więc ten gosć go raczej dobrze widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Tu można podziwiać piękno tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi