Skocz do zawartości

wybór symulatora a podejrzana aukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie stanąłem przed wyborem symka w celu podszlifowania sie w lotach 3d i jak nam wszystkim wiadomo nie jest to tania rzecz aczkolwiek inwestycja powinna się zwrócić :) swoje poszukiwania zawęziłem do dwóch symulatorów realflight i phoenix i jak tak patrze po sklepach to ceny od 300zł w górę ale na alledrogo znalazłem aukcje z podejrzaną ceną. Czy moglibyście mnie oświecić o co chodzi? http://allegro.pl/symulator-lotu-phoenix-4-5-pl-kable-usb-24h-i4914861594.html

Opublikowano

własnie też to znalazłem na aliexpressie za 10 dolców tylko co to jest? czy to jest pełnowymiarowy symulator czy jakiś badziew

Opublikowano

To jest sprzęt umożliwiający użytkowanie nielegalnych kopii tych symulatorów. Używanie tego sprzętu jest przestępstwem. Jak zauważacie, w zestawie jest CD z nielegalnymi kopiami.

Opublikowano

no tylko z tego co zrozumialem z tej aukcji płyta zawiera kilka symulatorów które są po kilka stówek u nas w kraju równie dobrze możnaby było ściągnąć photoshopa z chomika i sprzedawać po stówce czyli zwykłe piractwo

Opublikowano

no własnie pieron wie co to jest bo na aliexpressie i innych serwisach chińskich jest tego w bród tylko dalej nie wiem czy to jest symulator czy tylko kable do podłączenia

Opublikowano

Pełne wersje i interfejs który z nimi wszystkimi działa B)

Chińskie oryginały a u nas piraty.

Polecam Reflexa ,latałem na wychwalonym Phoenixie i uważam że zachowanie modeli jest mniej realne niż w Reflexie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dobie internetu można znaleźć prawie wszystko spiracone, ale na forum NIE POWINNO SIĘ PROMOWAĆ PIRACTWA!!!

Czemu moderator w tym wypadku nie interweniuje???

Opublikowano

Czyli jak ktoś będzie oferował, albo podawał namiar na kogoś kto sprzedaje kradzione modele, aparatury itd. to też będzie w porządku?

Opublikowano

Żeby przyciąć zdjęcie nie trzeba photoshopa wystarczy darmowa picassa.

Żeby nauczyć się odruchów nie trzeba mieś phoenixa lub realflighta, wystarczy darmowy multiflight od multiplexa.

Opublikowano

popatrz na to z innej strony na całym świecie ten symulator kosztuje mniej więcej tyle samo to samo się tyczy płyt z muzyką czy jakimś tam oprogramowaniem ceny są mniej więcej na tym samym poziomie ale zarobki już na tym samym poziomie nie są więc nie dziw się ze polacy kombinują jak mogą aby zaoszczędzić trochę pieniędzy 

Opublikowano

Na znanym portalu aukcyjnym gość oferuje zestaw symulatorów plus kabel za 60zl , dostaje się fv ,kupuje tak jak pisałem na znanym portalu ,wiec chyba nie musze na własną ręke dochodzić pochodzenia i legalności tego towaru. Tu tylko chodzi o sumienie bo tak naprawde cene oryginału każdy zna i każdy wie co kupuje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.