Grubyzzz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam właśnie stanąłem przed wyborem symka w celu podszlifowania sie w lotach 3d i jak nam wszystkim wiadomo nie jest to tania rzecz aczkolwiek inwestycja powinna się zwrócić swoje poszukiwania zawęziłem do dwóch symulatorów realflight i phoenix i jak tak patrze po sklepach to ceny od 300zł w górę ale na alledrogo znalazłem aukcje z podejrzaną ceną. Czy moglibyście mnie oświecić o co chodzi? http://allegro.pl/symulator-lotu-phoenix-4-5-pl-kable-usb-24h-i4914861594.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To i tak drogo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 własnie też to znalazłem na aliexpressie za 10 dolców tylko co to jest? czy to jest pełnowymiarowy symulator czy jakiś badziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To jest sprzęt umożliwiający użytkowanie nielegalnych kopii tych symulatorów. Używanie tego sprzętu jest przestępstwem. Jak zauważacie, w zestawie jest CD z nielegalnymi kopiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no tylko z tego co zrozumialem z tej aukcji płyta zawiera kilka symulatorów które są po kilka stówek u nas w kraju równie dobrze możnaby było ściągnąć photoshopa z chomika i sprzedawać po stówce czyli zwykłe piractwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 U tego gościa też kupisz tanio . Link do aparatury ale na dole strony jest to czego szukasz tylko typ #2 http://allegro.pl/aparatura-turnigy-9x-gwarancja-6-miesiecy-gratis-i4929571234.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tego z pierwszego linku można zgłosić za piracenie co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no własnie pieron wie co to jest bo na aliexpressie i innych serwisach chińskich jest tego w bród tylko dalej nie wiem czy to jest symulator czy tylko kable do podłączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 " Największy zestaw symulatorów + najlepsze kable. Zestaw Nowy, oryginalnie zapakowany" tak że chyba z symulatorami czyli pirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mogą to być kable i wersje demo. Na pewno nie orginał bo na oryginale nie ma chińskich znaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pełne wersje i interfejs który z nimi wszystkimi działa Chińskie oryginały a u nas piraty. Polecam Reflexa ,latałem na wychwalonym Phoenixie i uważam że zachowanie modeli jest mniej realne niż w Reflexie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 zamówiłem to cos z chin zobaczymy co przyjdzie jak by co to zdam relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 W dobie internetu można znaleźć prawie wszystko spiracone, ale na forum NIE POWINNO SIĘ PROMOWAĆ PIRACTWA!!! Czemu moderator w tym wypadku nie interweniuje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Moderator kilkanaście postów wcześniej napisał. Każdy z forumowiczów odpowiada za swoje czyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Czyli jak ktoś będzie oferował, albo podawał namiar na kogoś kto sprzedaje kradzione modele, aparatury itd. to też będzie w porządku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie , nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Podejrzewam ze co drugi tutaj ma taki symulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Żeby przyciąć zdjęcie nie trzeba photoshopa wystarczy darmowa picassa. Żeby nauczyć się odruchów nie trzeba mieś phoenixa lub realflighta, wystarczy darmowy multiflight od multiplexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 popatrz na to z innej strony na całym świecie ten symulator kosztuje mniej więcej tyle samo to samo się tyczy płyt z muzyką czy jakimś tam oprogramowaniem ceny są mniej więcej na tym samym poziomie ale zarobki już na tym samym poziomie nie są więc nie dziw się ze polacy kombinują jak mogą aby zaoszczędzić trochę pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na znanym portalu aukcyjnym gość oferuje zestaw symulatorów plus kabel za 60zl , dostaje się fv ,kupuje tak jak pisałem na znanym portalu ,wiec chyba nie musze na własną ręke dochodzić pochodzenia i legalności tego towaru. Tu tylko chodzi o sumienie bo tak naprawde cene oryginału każdy zna i każdy wie co kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi