bart07 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Temat dotyczy zamówienia Łosia opracowanego przez Tomka http://pfmrc.eu/index.php?/user/10-tomek/ opisanego http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50756-plany-pzl-37-łoś-pod-laser Witam,Panowie załóżcie sobie wątek do zamówienia grupowego bo ja niestety nie mam czasu tego obsługiwać. Pozdrawiam No to zakładamy Materiał : 115zł (sklejka balsowa 3mm, sklejka lotnicza 5mm)Cięcie :dla 1szt 75zł dla 2-3szt 65zł powyżej 57złWysyłka: 15,40 Proszę tutaj kontynuować umawianie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zamawiam jeden zestaw dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 a jak wygląda z wysyłką zagramanice bo ja nie w polszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 jeden biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 w sumie to ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeśli można zasugerować, to proponuję ustalić termin, do kiedy zamówienia będą przyjmowane aby rozpoczęła się realizacja zamówień. Było by nieco niezręcznie czekać z tym do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To ja Was podsumuję: AndyCopter - 1 Włodek Ulas - 1 mikrus193 - 1 czyli na razie jest 3. Ktoś będzie musiał wziąć na siebie zamówienie i rozsyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tak jak prosił Filip zamówienia należy chyba składać poprzez e-mail podany w jego ogłoszeniu... ja dziś napisałem do niego maila, że chcę kupić zestaw przelałem środki pieniężne w podanej przez niego kwocie... i czekam z tego co mówił prawdopodobnie w ten weekend będzie szło cięcie a następnie wysyłka. Ktoś będzie musiał wziąć na siebie zamówienie i rozsyłkę. Nie bardzo rozumiem po co w ten sposób utrudniać? W wycenie podana jest kwota przesyłki 15,40 zł. Filip wytnie, wyśle i po temacie moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie bardzo rozumiem po co w ten sposób utrudniać? W wycenie podana jest kwota przesyłki 15,40 zł. Filip wytnie, wyśle i po temacie moim zdaniem. Michał ma racje , ja rezygnuję z zamowienia grupowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip_gd Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Niestety dostałem nie taką sklejkę jak zamawiałęm i udało mi się do końca wyciąć tylko jednego Łosia. Reszta gotowa czeka tylko na brakującą sklejkę. Jutro ma być u mnie. Kilka fotek z cięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam, No i jest Dziś przyszła do mnie paczka z zamówionym wyciętym Łosiem Wszystko wygląda super ładnie powycinane, elementów jest naprawdę sporo będzie dużo zabawy przy składaniu... i o to właśnie chodzi Podziękowania należą się dla Tomka za udostępnienie planów pod laser oraz dla Filipa za wycięcie modelu - świetna robota ! Dzięki wielkie Panowie. Poniżej kilka zdjęć tego co przyszło. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip_gd Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dodałem do plików mostki i podzieliłem na mniejsze formatki tak żeby po ludzku to spakować także jeśli ktoś jeszcze się zdecyduje to będzie to wyglądać ciut lepiej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Te skrawki z niszczarki to kit planów? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz57 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Bardzo proszę o jeden zestaw dla mnie:) najlepiej na wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Można się jeszcze dopisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja się nie chcę chwalić ale kit Łosia miałem najpierwszy, ale odłożyłem go na półkę, bo dostałem od Sławka SU i to od niego zacznę, choćby dlatego że ma mniej elementów a ja początkujący jestem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja też nie chcę się chwalić ale mam już wytłoczki do Łosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 1:0 dla Ciebie, ja wytłoczek jeszcze nie dostałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Po trzech popołudniach mój Łosiek wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jest jeszcze możliwość zamówienia zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi