Czaro Opublikowano Sobota o 15:53 Opublikowano Sobota o 15:53 Czy którakolwiek Jaskółka uciekła termice? 2
modelpiotrek Opublikowano Sobota o 18:54 Autor Opublikowano Sobota o 18:54 3 godziny temu, Czaro napisał: Czy którakolwiek Jaskółka uciekła termice? Czarek lonty trzeba było odpalać tak nosiło heheehe 1
Andrzej Klos Opublikowano Sobota o 21:30 Opublikowano Sobota o 21:30 7 godzin temu, modelpiotrek napisał: Ladna Przasniczka.
modelpiotrek Opublikowano Sobota o 22:45 Autor Opublikowano Sobota o 22:45 Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: Ladna Przasniczka. Kiedyś latała teraz zdobi sufit Rybnickiego Klubu Seniorów Lotnictwa
Swift Opublikowano Niedziela o 18:23 Opublikowano Niedziela o 18:23 W dniu 6.12.2025 o 14:54, modelpiotrek napisał: Modelarnia Bocian na Mikołajkowych zawodach modeli swobodnie latających F1A/m w ROW Rybnik a organizowanych przez Rybnicki Klub Seniorów Lotnictwa Patrzę na Jaskółkę na holu łza się w oku kręci. Przypominają mi się pierwsze w życiu zawody. Rok 1972 lotnisko na Gocławiu i 111 sek. w trzech kolejkach. Termiki chyba nie było :))) ale pamiątkę mam do dziś. 4
modelpiotrek Opublikowano Niedziela o 20:32 Autor Opublikowano Niedziela o 20:32 2 godziny temu, Swift napisał: Patrzę na Jaskółkę na holu łza się w oku kręci. Przypominają mi się pierwsze w życiu zawody. Rok 1972 lotnisko na Gocławiu i 111 sek. w trzech kolejkach. Termiki chyba nie było :))) ale pamiątkę mam do dziś. Miałem aż 2 lata w tym czasie
Rekomendowane odpowiedzi