Czaro Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Czy którakolwiek Jaskółka uciekła termice? 2
modelpiotrek Opublikowano 6 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2025 3 godziny temu, Czaro napisał: Czy którakolwiek Jaskółka uciekła termice? Czarek lonty trzeba było odpalać tak nosiło heheehe 1
Andrzej Klos Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 7 godzin temu, modelpiotrek napisał: Ladna Przasniczka.
modelpiotrek Opublikowano 6 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2025 Godzinę temu, Andrzej Klos napisał: Ladna Przasniczka. Kiedyś latała teraz zdobi sufit Rybnickiego Klubu Seniorów Lotnictwa
Swift Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 W dniu 6.12.2025 o 14:54, modelpiotrek napisał: Modelarnia Bocian na Mikołajkowych zawodach modeli swobodnie latających F1A/m w ROW Rybnik a organizowanych przez Rybnicki Klub Seniorów Lotnictwa Patrzę na Jaskółkę na holu łza się w oku kręci. Przypominają mi się pierwsze w życiu zawody. Rok 1972 lotnisko na Gocławiu i 111 sek. w trzech kolejkach. Termiki chyba nie było :))) ale pamiątkę mam do dziś. 4
modelpiotrek Opublikowano 7 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2025 2 godziny temu, Swift napisał: Patrzę na Jaskółkę na holu łza się w oku kręci. Przypominają mi się pierwsze w życiu zawody. Rok 1972 lotnisko na Gocławiu i 111 sek. w trzech kolejkach. Termiki chyba nie było :))) ale pamiątkę mam do dziś. Miałem aż 2 lata w tym czasie
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Grudnia 2025 Połamania skrzydeł w Nowym 2026 roku życzy modelarni Bocian i Skrzydlaty Racibórz 😀 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 1 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Stycznia Sezon 2026 rozpoczęty 😀 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 2 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Stycznia Jaki instruktor taka modelarnia 😀 Modelarnia Bocian rozpoczęła nowy sezon 2026 😀 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 8 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 godzin temu Dziś nasza modelarnia Bocian miała dobry dzień na zawodach modeli halowych w Pyskowicach organizowanych przez GSML Młodym Bocianom urosły już piórka i zaczęły zdobywać miejsca medalowe Ale najważniejszym osiągnięciem było zdobycie 1 miejsca drużynowego bo na to zapracowała cała ekipa Bocianów indywidualnie 1 i 2 miejsce w modelach kartonowych - Michał i Szymon 3 i 5 miejsce w modelach styrków - Mateusz i Antek 1 ,2,4,5 miejsce w modelach gumówek A6- Janek, Sebastian, Dominik ,Madzia 5 miejsce w F1N- Michał oraz medalowe miejsce w kategorii przedszkolaków- Emilka To był naprawdę dobry dzień jestem z nich dumny oczywiście głośno im tego nie powiem bo w głowach im się poprzewraca hehehe 5
Francka Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Fajne zawody byliśmy z pokazem halówki w 2020 r 1
Sage Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Brawa dla Tych którym się chce. Brawo dla Andrzeja ! Dzieciakom musiały się oczy zaświecić. Pewnie nie jeden rodzic miał 'problem' po powrocie dziecka do domu . Piękna sprawa. Oj mamy dużo do nadrobienia na 'zimnej północy'.
Rekomendowane odpowiedzi