posejdon1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam Od samego początku przygody z modelarstwem marzył mi się najpiękniejszy samolot II wś i nie tylko-Spitfire. Model postaram się by był w miarę możliwości jak najlepszą półmakietą . Informacje ogólne -napęd elektryczny; -przewidywane materiały do budowy; depron, sklejka, balsa, listewki sosnowe itp. ; -przewidywana masa: <1000g; -sterowanie: SW, SK, Lotki ; Cel budowy -eksperymentalny model do nauki budowy makiet; -loty rekreacyjne; -spełnienie marzeń ; Więc zaczynamy: Dzisiaj przyszły palny spitka: Za jakiś czas pojadę po depron i "artykuły" do malowania . CDN.
endriuRC Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 No więc drogi Bartku informacji o modelu masz bardzo dużo plany też jak na pierwszy rzut oka bardzo fajnie wykonane . Także pamiętaj jak coś spaproczysz to będe krzyczał
posejdon1 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zrobię wyszstko by wyglądał jak najlepiej bo nie mogę zniszczyć mojej miłości-spitfire'a .
mikrus193 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Miłości powiadasz no to i ja zasiadam na widowni
posejdon1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wybrałeś już malowanie? Tak. Dywizjonu 303 . Celuje w Zumbacha.
mjs Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 W Bazie wiedzy o budowaniu modeli, kolega japim podał link, pod którym jest ciekawy materiał o Spitfire' rze! (zał.) topa0140-manual.pdf
robertus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czytałem autobiografię Zumbacha, niezły był z niego pistolet Powodzenia w projekcie.
rajaner Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Bardzo ciekawy i poważny projekt,model nie jest łatwy w budowie a co dopiero jego pilotaż. Masz bardzo duży zapał do modelarstwa i to się ceni. Trzymam kciuki i powodzenia w spełnieniu marzeń. Andrzej. 1
samolocik Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Bartek, ze względu na zaawansowanie projektów oraz niesprzyjającą pogodę obowiązuje nowy kalendarz konkursu: Kalendarz konkursu: 1. Zgłaszanie modeli: do 31 lipca 2015. Rozpoczęcie relacji z budowy modelu pod tematem Konkursowym jest traktowane jako zgłoszenie się do konkursu i akceptację jego warunków. 2. Zakończenie konkursu: przedłużono do 30 października 3. Ogłoszenie wyników: do 9 listopada
Rekomendowane odpowiedzi