posejdon1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam Od samego początku przygody z modelarstwem marzył mi się najpiękniejszy samolot II wś i nie tylko-Spitfire. Model postaram się by był w miarę możliwości jak najlepszą półmakietą . Informacje ogólne -napęd elektryczny; -przewidywane materiały do budowy; depron, sklejka, balsa, listewki sosnowe itp. ; -przewidywana masa: <1000g; -sterowanie: SW, SK, Lotki ; Cel budowy -eksperymentalny model do nauki budowy makiet; -loty rekreacyjne; -spełnienie marzeń ; Więc zaczynamy: Dzisiaj przyszły palny spitka: Za jakiś czas pojadę po depron i "artykuły" do malowania . CDN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 No więc drogi Bartku informacji o modelu masz bardzo dużo plany też jak na pierwszy rzut oka bardzo fajnie wykonane . Także pamiętaj jak coś spaproczysz to będe krzyczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zrobię wyszstko by wyglądał jak najlepiej bo nie mogę zniszczyć mojej miłości-spitfire'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Miłości powiadasz no to i ja zasiadam na widowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanpasz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wybrałeś już malowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wybrałeś już malowanie? Tak. Dywizjonu 303 . Celuje w Zumbacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 W Bazie wiedzy o budowaniu modeli, kolega japim podał link, pod którym jest ciekawy materiał o Spitfire' rze! (zał.) topa0140-manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czytałem autobiografię Zumbacha, niezły był z niego pistolet Powodzenia w projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Bardzo ciekawy i poważny projekt,model nie jest łatwy w budowie a co dopiero jego pilotaż. Masz bardzo duży zapał do modelarstwa i to się ceni. Trzymam kciuki i powodzenia w spełnieniu marzeń. Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bartek, ze względu na zaawansowanie projektów oraz niesprzyjającą pogodę obowiązuje nowy kalendarz konkursu: Kalendarz konkursu: 1. Zgłaszanie modeli: do 31 lipca 2015. Rozpoczęcie relacji z budowy modelu pod tematem Konkursowym jest traktowane jako zgłoszenie się do konkursu i akceptację jego warunków. 2. Zakończenie konkursu: przedłużono do 30 października 3. Ogłoszenie wyników: do 9 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi